Motor 1.4 TDI
10 témat v tomto fóru
-
http://www.auto.cz/technika-motor-1-4-tdi-z-nove-rodiny-ea288-83938
-
-
- 6 odpovědí
- 7,1tis zobrazení
-
-
-
Dobrý den , Mužu se zeptat mám Škodu rapid 1.4 tdi .. a mám otázku. Povedlo se mi darem získat tento olej TOTAL Quartz INEO MC3 5W-30 a je možné ho použít bez potíží tento olej nebo raději pořídit jiný ? Děkuji
-
-
- 3 odpovědi
- 4,1tis zobrazení
-
-
Motor klepe pri vyšších otáčkach a na voľnobehu má zvýšene otáčky
-
-
- 1 odpověď
- 362 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Pekne Vás prosím o pomoc pri S Rapid 2016 1.4tdi 66kw. Len čo poklesne teplota pod 0 motor vynecháva v rozmedzí 1000 až 2200ot./min. Diagnostika ukázala prvý a posledný vstrek zle hodnoty. Výmenene všetky, bez pomoci. Výmene zhavice komplet. Bez zmeny... Dokiaľ sa auto poriadne nezahreje stále trhá.... Počas leta bez problémov.... Oleje a filtre sa všetky menia každý rok alebo do 15tis.km . Rozvody majú 20 000 menili sa pred zimou kedy sme ju kúpili dovtedy netuším ako išla alebo nešla...
-
- 1 odpověď
- 1,4tis zobrazení
-
-
Zdravím vás, nestretol sa niekto z vás z problémom zo štartom? Auto po výmene spojky a rozvodov nejde naštartovať za tepla. Pokiaľ je vonkajsia teplota pod 20 tak chytí ale keď sa zohreje už nejde. Bol vymeneny starter, snimac kľuky. Auto nevykazuje žiadnu chybu. Pri teplom štarte ma taky kovový zvuk .
-
- 0 odpovědí
- 767 zobrazení
-
-
Ahoj, nesetkal se někdo s problémem, že cca 1x za 100km auto jakoby na vteřinu ztratí výkon - škubnutí? Libovolná jízda, libovolná rychlost a otáčky. Auto najednou škubne, je to cca 1-2 vteřiny trvajicí proces, poté se auto zase chytne a jede naprosto normálně. RV. 2016, naj. 179 tkm
-
- 0 odpovědí
- 666 zobrazení
-
-
Ahoj kluci , potřebovala bych poradit . Mám rapida 1.4 TDI najeto 220000 km rok výroby 2016 po 3000 km musím dolit olej jelikož mi to ukazuje zkontrolujte hladinu oleje . Dříve to dělalo po 1000 zjistili jsme ,ze u turba a u brejli to je zacakane od oleje . turbo vymenene , olej filtr proste vše co k výměně oleje je potřeba , ale ujela jsem 3000 km a musím opět dolit . Nevíte kde ný mohl být ještě problém . Někde se musí ten olej ztrácet myslím do spalování , DPF je ciste výfuk taky a já už nevím co stim . prosim o pomoc dekuji Vám všem za jakoukoliv radu co bych popřípadě mohla udělat uz opravdu nevím co stim a jestli je to normální
-
-
- 2 odpovědi
- 1,9tis zobrazení
-
-
Zdar lidi, mám 1.4 tdi 66kw, rv 2015 vin TMBAF6NHOG4010809, potřebuju objednat rozvody , jebla mi vodní pumpa , motor tip CUS dle tp, ale nevím jakou vodní pumpu objednat, pro ten tip motoru jsou 2 jedna elektronická druhá obič, dá se to zjistit jinak než to celé demontovat? budu to dávat do servisu a nemůžu čekat až příjdou náhradní díly, nechci aby to tam stálo. díky za každou radu. ( né tipu demontuj to doma a odtáhni to tam. na rozvod nevidím kontakt pokud je sepnutelná tak zalézá do motoru.
-
- 3 odpovědi
- 2,1tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny , Povedlo se mi zadřít motor v mém rapidu 2016, 1,4 tdi, rozvítila se kontrolka nizkého tlaku oleje na dálnici tak jsem po cca 500 metrech zastavil na benzínce a začalo to vydávat šílené zvuky. Tak mě odtáhli do autorizovaného servisu a konstatovali, že je zadřený motor a cena 115 tis. Chci se zeptat myslíte si, že je možné někde sehnat jiný tento motor za opravdu příjemnější peníze , protože zcela na rovinu 115 tis dát za motor se mi nechce. Na výměnu oleje zbyvalo ještě cca 3 tis km. Díky moc za odpověď.
-
- 4 odpovědi
- 4,3tis zobrazení
-
-
Máte někdo zkušenost nebo info, jestli je to standardní situace ... po cca 60 km svižnější jízdě s pohodovým dojezdem cca 5 km z kopce se mi v garáži sepnul ventilátor chlazení. Nebo při poskakování v zácpě po Praze se mi také spíná ventilátor chlazení. Venkovní teplota kolem 20 stupňů. Je pravda, že se tento motůrek rychle ohřívá, ale nikdy se mi nestalo např. u motoru 1,6 TDI aby někdy sepnul ventilátor při jakékoliv zátěži. Trochu mi to vrtá v hlavě, jestli je to OK. Díky za Vaše podněty a zkušenosti.
-
- 3 odpovědi
- 3,4tis zobrazení
-