-
Aktuální příspěvky
-
Model z 05/2025 uz ma v kufri len ziarovkovu verziu svetielka. Zaujimave ze podla toho ako tu citam, tak v roku 2024 tam mali este LED aj ked jedina ale bola. Auto za 41.000 eur s interierom LOUNGE...
-
Ahoj, nejak som si danú problematiku nenaštudoval dostatočne a včera som zistil, že ventil 030 103 175 B v mojom prípade nie je ten správny, nakoľko je dvojcestný a ja potrebujem trojcestný. Ten trojcestný ale neviem nájsť. Čítal som na nejakom fóre, že by to malo byť súčasťou nejakej hadičky, ale zatiaľ som sa nedopracoval k žiadnemu číslu dielu. Viete ma niekto nasmerovať, prípadne sa pozrieť v ETKA? Ďakujem. UPDATE: S kamarátom sme hľadali a podľa nás by to mohol byť diel číslo 03F 133 751 B. Čo na to hovoríte?
-
Riešil som rovnaký problém. Výmena turba vyriešila problém. Najazdené mám 500k takže už bolo treba. Auto ide ako nové.
-
Mám krátkou koupenou 01/2020 a má už nápis
-
Od Mara Smolik · Vloženo
Pry se deje kdyz masirujes spolecne s ventilaci nebo vyhrivanim. reset jednotky: Zapnout zapalovani Na panelu ovladani bederni operky Podrzet na min. 25 sek spolecne tlacitko nahoru a stredove tlacitko. Nasledne tlacitko dopredu na min. 3 sek. Dalsi postup zkontrolovat konektory. u vyrobce naprava od 22.12.24
-