-
Aktuální příspěvky
-
Neviem ako ukazuje S4 teplotu chladiacej kvapaliny, ale za 20 minút určite pôjde hore o merateľnú hodnotu. Pre 70-80°C možno bude musieť bežať dlhšie. Problémom ale je, že vzhľadom na tvoje krátke jazdy budeš mať problém aj s prevádzkou bufíka. Ak ho budeš stále používať, tak to nebude zvládať baterka. Ak baterka nebude mať dostatočné napätie aby si následne vedel bezproblémovo naštartovať, potom sa bufík nespustí.
-
A není to tím, že se přestane náporově chladit, ale ještě to není na puštění sahary? A k tomu turbu, pokud nejedeš pilu a pak hned nevypneš motor, tak nevím jestli to má nějaký zásadní přínos... turbo se dochladí při dojezdu a parkování... případně elektrickou vodní pumpou, která běží i po vypnutí motoru... (Ale samozřejmě to ničemu neuškodí, když to tak děláš)
-
Zdravím, prvně řeknu, že nemám moc velké zkušenosti a tak se nedivte kdybych se nevyznal ve všem. Koupil jsem si Octavii 4.generace 2021 a mám tam ten displej, který má obrovský rámeček a dvě dotyková tlačítka vlevo. Napadlo mě, že pofaceliftová verze má tuším 13" displej který vypadá o dost lépe. Chci se tedy zeptat, jestli má někdo s touto výměnou zkušenost, případně co to obnáší, kolik to stojí a jak to funguje. Díky moc
-
Od VeteranChild · Vloženo
@mr.knoflik Řešilo se to třeba tady: Jinak jsem lehce upravil název a téma přesunul do sekce interiér.