-
Aktuální příspěvky
-
Stavit se ve škoda servisu, mají sadu, vyzkouší který pasuje a podle něj objednají nový. Vlastní, několikrát ověřená zkušenost
-
Poslední dva dny mně vrže okýnko řidiče při zavírání. V zimě to občas písklo, někdy vůbec, ale mám obavy, že se z toho teď stal trvalý jev. V rychlosti jsem očistil gumy a sklo a žádná změna. Takže mám obavy, že to bude chtít vyčistit a promazat mechanizmus vedení. Tapec bych asi zvládl sundat, ale předpokládám, že tam bude dál plechový kryt s nýtama. Nevíte, jestli je tam třeba montážní otvor s gumovou krytkou, nebo přístup ke stahovačce?
-
Zdravím, co muze způsobovat občasné vibrace pri ubrání plynu, když se se brzdí motorem pri jízdě z kopce (nekdy se zda ze to je častější po podřazení DSG)? Zároveň se mi projevuje nějaká vůle pri pomalé jízdě, je to slyšet nejvíce na 1. a 2. rychlost přidám, uberu, přidám, uberu - jakoby kovový zvuk - cinkala (klapla)...poloosa, setrvačník? Nevim zda to spolu souvisí... Setrvačník pri chcípnuti motoru ale necinka. Motor se mi taky trochu pohupuje...
-
Ano, po zahřátí zvuk přejde, na výkon to vliv nemá, ale občas mam i horší studené starty