Tak já mám plech na obou stranách, a šroub nebylo kam našroubovat. ono to v pohodě stačí na ty dva. Jo na fb skupině jsem to máš recht každopádně u škodovky jsem mezipodlahu na scalu vůbec nenašel. A na vrakáčích v okolí nic není. Buď to nebylo skoro v žádný, nebo ty co to mají nebourají.
A otvory jsem ani neřezal jenom propíchnul šroubovákem stačilo to.
Tak ja som si najprv tie otvory nahmatal a pred rezanim zobral dlhsiu ihlu a prepichol ci tam fakt ten otvor je a kruzivym pohybom vyskusal aky tvar to ma
Jak bylo psáno. Bylo to kvůli firmám a daním.
Normální osobak to není. Z roku 2008 musíš mět přepážku nebo aspoň úchyty.
Změna na osobák by musel bejt přestavba- změna kategorie vozidla a to ti poradí úřad nebo stk.
Tohle na fotkách sou taky traktory, igdyž to vypadá a je obyčejnej "náklaďák"
můžeš řídit od 17ti let, nepotřebuješ tachograf a zákaz předjíždění na dálnici pro ně neplatí.
Zda vadí při této montáži auto nakřivo na nájezdech, to nevím. Ale když jsem vloni měnil převodový olej u 1,0 TSI na nájezdech (nic jiného taky doma nemám), tak při plnění jsem zjistil, že auto potřebuji dostat do roviny (nevím kdo vymyslel absolutně nepřístupný plnicí šroub zezadu almary nad napravnicí, ale to sem nepatří). Podumal jsem, nasadil vzadu kouli a za ni panenkovým heverem postupně zvedal zadní část a zadní kola postupně podkládal širokými a plochými špalky, panenku taky. Sice trochu pakárna, ale asi natřikrát jsem auto do roviny takto dostal. Rapid byl celý cca čtvrt metru nad zemí 😆. Takže tereticky pokud bych měnil tu reakční vzpěru, tak pro klid duše bych si auto takhle do roviny dal.
Druhá možnost, co mě tehdy napadla, byla sbušit z fošen druhé nájezdy s delší horní vodorovnou plochou, najet na ně až na doraz, dát druhé nájezdy k zadním kolům a couvnout na ně tak abych zadkem vyjel nahoru tak abych předkem nesjížděl už dolů, ale to se mi zdálo pracnější, komplikovanější a i postrkování motorem po dvojich nájezdech už dost riskantní.
Někdo má třeba šikmou nájezdovou rampu, dá si na ni nájezdy a směrem dolů najede na ty nájezdy a tím si dá auto vlastně do roviny, což je geniální, ale tento "kopeček" doma nemám 🤔