Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• Dobrý den , mám stejný problém jak jste ho vyřešil ?
    • Tak ještě asi moje poslední reakce, ačkoliv někteří prodejci mi o víkendu tvrdili po telefonu, že nikoho sami vyrozumívat nebudou, tak před chvilkou mi přišel email od mého prodejce, kam ale kvůli velké vzdálenosti nepojedu, že je k mému vozidlu k dispozici aktivace virt.pedálu. Jestli je to jen jejich vlastní iniciativa a nebo to tak musí dělat všichni nedokáži řící.
    • Caute, mám takýto problém, octavia 4 2020 po autonehode kde sa menili v autorizovanom servise celý predok vrátane metrix xenonu či ako to ma škoda nazvané škoda cristal LIGHT som už bol dať 3x reklamovať svetla. Problém je v tom že niekedy mi nevyrezava oprotiiduce autá keď sú zapate diaľkové svetla, skôr vy som to prirovnal spojujazdcovemu xenonu že nedokáže dostatočne vyrezať auto aby ho neoslňovalo. Svetla sú 100% čisto nové. V škodovke mi ich prenastavovali už 3x q nič. Ma s týmto niekto podobnú skúsenosť ? Predošlé svetla pred nehodou boli úplne tak ako mali byt všetko fungovalo aj z vyrezavajuceho hľadiska aj normálne svietenie na stretavackach. Ďakujem 
    • Hovězí a vepřové maso by se mohlo výrazně prodražit, chystá se daň z chovu skotu a prasat.  Ano, přiznávám, tentokrát se to vůbec netýká nějaké té elektromobility a i proto to nikoho nenutím číst, ostatně i proto jsme v lampárně. Onen  titulek  se zatím nebude týkat celé EU, ale jenom Dánska, tedy jestli se to podaří schválit. Ovšem pro mne je to taková menší paralela, právě s tou  "údajně nenucenou" elektromobilitou a podobnými věcmi. A co třeba rovnou navrhnout  úplný  zákaz konzumace masa, i to by se časem mohlo zrodit v chorých a vlivných mozcích. Rád bych jim poradil, není třeba i tohle cesta k záchraně lidstva....?   https://energozrouti.cz/clanek/hovezi-a-veprove-maso-by-mohlo-vyrazne-podrazit-chysta-se-dan-z-chovu-skotu-a-prasat?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box
  • Vytvořit nový...