Přejít na obsah

ŠKODA Scala

Vůz ŠKODA SCALA definuje novým charakterem, novou technologií a novým jménem zcela nově kompaktní třídu vozů.

• Aktuální příspěvky

• Magazín AutoWeek stručně a výstižně shrnul současné problémy automobilového průmyslu v EU, takže tak trochu si  zopakujme co hrozí evropským automobilkám a co nyní k  tomu navrhuje za řešení ACEA (Sdružení evropských automobilek) a co navrhuje např. vláda ČR. Vyčkejme cca 2 dny a potom si to tady srovnejme, co k tomuto navrhla Evropská komise ( má být zveřejněno 5.3.2025) a srovnejme jak bude EK snad konečně realistická a jak bude možná zase ideologická, nebo bude zase plácat obecné návrhy a proklamace. Jak jsou kolikrát evropští politici v tomto oboru mimo realitu, tak to zde na fóru probíráme již 5 roků. Snahy něco změnit nakonec  nějaké jsou, ale zásadní obrat to určitě nebude,jen zase nějaké to zalepování díry další záplatou. PS: Jak rád bych se mýlil, ale šimrá mě stále něco v nose.....  
    • Ahoj, tak se připojuji. Auto je vyrobené 9 2021/provoz 1.2022, jeden řidič, aktuálně mám 259 000 kilometrů, poprvé se objevilo loni při cca 245 tisíci km. Poslední týden mi to tam skáče vždy při každém studeném startu pak už se to neobjeví, ale dneska ten servis navštívím aby mě to někde nenechalo. Asi bych souhlasil s kolegou tady, pamatuj si že přitom prvním když se to objevilo jsem měl auto zaparkované v kopci a na tom P to fakticky viselo, protože když se to odbrzdili tak s tím tak jako škubla takže si myslím že i to by mohla být možnost, že se to takto načne, protože je to namáhané nějakým protitahem těch táhel, nicméně servis mou teorii odmítl.
    • U mě na androidu to dělal jeden můj usb kabel. 
    • Dobrý den, měl bych prosím Vás otázku, koupil jsem Škodu Superb 2017. Chtěl bych se zeptat na Apple carplay, vlastním Iphone 15, mám povolenou Siri, podstatě všechno podle supportu na carplay od Applu, i když se připojím přes kábl, auto pořád nechce spolknout můj mobil, nenábízí žádnou možnost, jakkoliv se snažím připojit na apple car play, nejde to. Zařízení to auto nevidí. Mohl by být problém s novým iPhonem ? Či je nějaká možnost jak to zprovoznit ? Za rady Děkuji.
    • Takže konečně jsme po výměně tlumičů u kombíka, uložení, soft a nová geometrie - výsledek je skvělý. Kdybych hodnotil ve škole tak jednička to nebude ale jedna mínus určitě. Bubnování a bouchání se vůbec neprojevuje, podvozek neškáče na nerovnostech jak koza ale je více přilepený s drží jak přibitý. Projel jsem za víkend 300km všeho možného a je fakt téměř 100% klid od všeho. Jezdím na režim normal a někdy přepínám na individual kde to mám nastaveno úplně do měkka. To malé mínus je dle mě pneumatikami. Tlaky gum kontrolovali ve škodovce a je tam 2,6 a 2,5. Konečně můžeme říct, že jsme spokojeni. Nyní ještě doladí víčko nádrže a bude to top. Bohužel i servis nám potvrdil, že někomu se to projevuje více a někomu méně, zrovna v našem případě to bylo fakt dost přes čáru. Já mám tušení, že od počátku o tom věděli a ladili postupně ve výrobě, informace že od dubna to nebouchá je bohužel mylná, v servise měli i novější kusy a taky třískají asi né tolik jak moje prvovýroba......tak za nás
  • Vytvořit nový...