-
Aktuální příspěvky
-
Dobrý den, měl bych dotaz, mám rapida z roku 2018 dodatečně jsem na něm teď aktivoval smartlink v autorizovaném servisu. Po aktivaci jsem ale narazil na problém, že po zapnutí smartlink na displeji auta vidím jen možnosti android auto a mirrorlink. úplně mi ale chybí možnost carplay. dokázal by mi někdo říct proč to tak je?
-
Dobrý den, mohu se zeptat jestli jste problém vyřešil, případně jak? mám stejný problém. na displayi se mi zobrazuje pouze android auto a mirror link, ale ne car play.
-
Ahoj, mám vcds 19.6.2 s kabelem, připojím k autu, udělám sken připojení kabelu, vše je OK. Ale když pak jdu otevřít jakoukoli položku v programu, Motor, Sken atd. tak mi to napíše, že nemůže najít gateway. Kde dělám chybu? děkuji
-
Mam stejný problem ale občas to nastartuje a nebo to jen točí a nenastartuje. Byl bych rád za každou radu. Už jsem zoufalý.
-
Zdravim. Od doby co jsem srazil srnku a poskládal si svoji octavii dohromady občas nastartuje a občas jen točí a nechytne. Jsem už zoufalý a nevim co s tim. Čidlo kliky a vačky nový. Škoda octavia 1.8t 110kw AUM
-