Motor
Vše o motoru, a výfucích, poruchy, úprav
Podfóra
-
Motor 1.0TSi o výkonu 70 a 85 kW
- 220 příspěvků
5 témat v tomto fóru
-
Před založením nového Tématu se přesvědčte, zda-li se Váš problém neřeší v již dříve založeném tématu (viz Pravidla fora). Pokud ano, pokračujte tam! V opačném případě bude zbytečně nově založené téma uzamčeno a posléze odstraněno! Pokud se Váš problém zatím nikde neřeší, zakládejte nová Témata podle níže uvedených instrukcí: - Poruchy, závady a problémy týkající se přímo motoru, řešte v sekcích příslušných motorizací (např. 1.0 TSI, 1.6 TDI)! - Poruchy, závady a problémy týkající se převodovky, spojky, a pod., a dále obecně o motorech a co nejde zařadit pod jednotlivé motorizace, řešte v obecné části sekce Motor!
-
- 0 odpovědí
- 3,1tis zobrazení
-
-
-
Panove u 1.6tdi se tam za zadnych okolnosti nezapne volnobezka - myslim tim neutral na rovince pri pusteni plynu. Ani jednou. Ma to tak byt?
-
- 0 odpovědí
- 397 zobrazení
-
-
Dobrý den. Prosím o radu mam Škoda Kamiq r.2022 najetých 33 000km a furt slyším divné zvuky od převodovky. podívejte se na video a kdo by něco věděl dejte mi vědět 😇 diký https://drive.google.com/file/d/1fXr7jqepB8V0rGtwezMu-WflDeNaKU7E/view?usp=drivesdk
-
- 0 odpovědí
- 875 zobrazení
-
-
Ahojte všetci, kupujem Škoda Kamiq Monte Carlo a zvažujem príplatok 2000 EUR za 1.5 TSI alebo zobrať radšej 1.0 TSI. Ohľadom výbavy, som si istý. Mal som kedysi Rapid 1.2 TSI 81kw a nedávno som predal O3FL 1.5 TSI DSG 110kw. S tou 1.5 boli stále problémy. Čo sa týka spotreby.. Neviem, moja dlhodobá skúsenosť s 1.5 TSI bola 6,5-7 litrov na 100 a to som extra pomaly nechodil. Skúšal som aj na deň tú 1.0 TSI 85kw a zdalo sa mi to celkom obstojné. Nakoľko som mal Rapid v slabšej výbave, O3FL v plnej výbave, viem čo už chcem.. A preto si tretie auto konfigurujem podľa môjho využitia.. Otázka nastáva, ušetriť alebo nie. O peniaze až tak nejde, ale viem si predstavi…
-
-
- 29 odpovědí
- 35,7tis zobrazení
- 5 sledujících
-
-
ahoj... niekedy mi nezaradi spiatocku, rychlost tam nedocvakne, chybaju tomu dva, tri milimetre... som sa aj v servise na to pytal a tam mi povedali, ze spiatocka nema synchrony... ale mne nejde o to, ze to ide cez zuby, aj to sa mi uz stalo, ale ze ju nezaradi... chyba tomu to "docvaknutie"... staci dat paku milimeter doprava a tam ako keby cez "schodik" sa rychlost zaradi... ma s tym niekto problem?
-
- 2 odpovědi
- 3,2tis zobrazení
- 1 sledující
-