Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Motor

Vše o motoru, a výfucích, poruchy, úprav

Podfóra

1. Motor 1.5TSi o výkonu 110 kW

• 57 příspěvků
  2. Motor 1.6TDi o výkonu 85 kW

• 13 příspěvků
  1. Zahájeno uživatelem Pawouk,

Před založením nového Tématu se přesvědčte, zda-li se Váš problém neřeší v již dříve založeném tématu (viz Pravidla fora). Pokud ano, pokračujte tam! V opačném případě bude zbytečně nově založené téma uzamčeno a posléze odstraněno! Pokud se Váš problém zatím nikde neřeší, zakládejte nová Témata podle níže uvedených instrukcí: - Poruchy, závady a problémy týkající se přímo motoru, řešte v sekcích příslušných motorizací (např. 1.0 TSI, 1.6 TDI)! - Poruchy, závady a problémy týkající se převodovky, spojky, a pod., a dále obecně o motorech a co nejde zařadit pod jednotlivé motorizace, řešte v obecné části sekce Motor!

• 0 odpovědí
    • 3,1tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem Deliberator,

Panove u 1.6tdi se tam za zadnych okolnosti nezapne volnobezka - myslim tim neutral na rovince pri pusteni plynu. Ani jednou. Ma to tak byt?

• 0 odpovědí
    • 397 zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem Tomasskoda,

Dobrý den. Prosím o radu mam Škoda Kamiq r.2022 najetých 33 000km a furt slyším divné zvuky od převodovky. podívejte se na video a kdo by něco věděl dejte mi vědět 😇 diký https://drive.google.com/file/d/1fXr7jqepB8V0rGtwezMu-WflDeNaKU7E/view?usp=drivesdk

• 0 odpovědí
    • 875 zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem Cappsi,

Ahojte všetci, kupujem Škoda Kamiq Monte Carlo a zvažujem príplatok 2000 EUR za 1.5 TSI alebo zobrať radšej 1.0 TSI. Ohľadom výbavy, som si istý. Mal som kedysi Rapid 1.2 TSI 81kw a nedávno som predal O3FL 1.5 TSI DSG 110kw. S tou 1.5 boli stále problémy. Čo sa týka spotreby.. Neviem, moja dlhodobá skúsenosť s 1.5 TSI bola 6,5-7 litrov na 100 a to som extra pomaly nechodil. Skúšal som aj na deň tú 1.0 TSI 85kw a zdalo sa mi to celkom obstojné. Nakoľko som mal Rapid v slabšej výbave, O3FL v plnej výbave, viem čo už chcem.. A preto si tretie auto konfigurujem podľa môjho využitia.. Otázka nastáva, ušetriť alebo nie. O peniaze až tak nejde, ale viem si predstavi…

5. Zahájeno uživatelem Vladimír Bugár,

ahoj... niekedy mi nezaradi spiatocku, rychlost tam nedocvakne, chybaju tomu dva, tri milimetre... som sa aj v servise na to pytal a tam mi povedali, ze spiatocka nema synchrony... ale mne nejde o to, ze to ide cez zuby, aj to sa mi uz stalo, ale ze ju nezaradi... chyba tomu to "docvaknutie"... staci dat paku milimeter doprava a tam ako keby cez "schodik" sa rychlost zaradi... ma s tym niekto problem?

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.