Přejít na obsah

1.5 TSI

Motor 1.5TSi o výkonu 110 kW

9 témat v tomto fóru

• 1 odpověď
    • 2.8k zobrazení
  1. O Motoru 1,5 TSI EVO

• 2 odpovědi
    • 4.7k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 7.7k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 5.1k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.2k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 11.7k zobrazení
  2. Tankování, aditiva

• 2 odpovědi
    • 5.4k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 9.9k zobrazení
  3. realná spotřeba

• 13 odpovědí
    • 14.6k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ahoj. Našel by se tu někdo kdo by dokázal nakodovat OIII FL v okolí Havlíčkova Brodu, Jihlavy? cca +-50km? Díky moc
    • Po odebrání telefonu a opětovném připojení a zvolení bez carplay, dojde k automatickému spojení. Takže problém vyřešen, ale mám zakázaný carplay. Takže teď otázka co je lepší. Bezdrátový carplay vybijí mobil strašně rychle a to mi vadí, i když ho mám jen na pozadí. Zatím zkouším navigaci od Škody, hlásí mi radary, ale taky mě chce poslat na polní cestu...
    • Ďakujeme za zraz, a prosím organizátora o preplatenie všetkých dodatočných nákladov spojených s mojou účasťou. 😁 Štatistiky... Cesta na zraz aj s policajnou kontrolou a cesta späť s pár minútovou zastávkou v McDrive pri Žiline:   Za celý deň (tam aj späť): @Pawouk, ako sme sa rozprávali, Area View nie len o "pohľade zhora", ale napr. o tomto, kedy ak zaparkuje na centimeter presne.... ...tak následne viem otvoriť dvere aspoň takto (2. poloha) aby som mohol vybrať vajíčko a zároveň vďaka parkovaniu takto blízko k stĺpu mi ostáva dostatok miesta aj za autom na zloženie detského kočíka.   Nehovorím, že sa to nedá zvládnuť bez toho, ale určite nie na vždy na prvý pokus a bez vystupovania z auta a kontroly, či som +/- na centimeter tam kde chcem byť a ak nie som, tak skôr či neskôr si to určite odnesie hrana dverí, nárazník, alebo jednoducho oškriem detský kočík o auto. Samozrejme Area View má ešte veľa priestoru na zlepšenie, to je bez debaty, ale napriek tomu to je v úzkych priestoroch dobrý pomocník.
    • Na těch síťkách je přišitý štítek s obrázkem kam která patří. Levá, pravá, přední.
  • Vytvořit nový...