Engine PHEV
5 témat v tomto fóru
-
Nazdar, chce se zeptat zda se někdo setkal se závadou filtru pevných částit na Octavii 1.4 TSI iV? já to mám už třetí týden v servisu a stále není opravené protože si neví rady co s tím. Vyměnili filtr pevných částic, tak to hlásilo chybu čidla tlaku a to taky nepomohlo, jsem už 3 týdny bez auta a v servisu už taky neví co mají dělat. Děkuji za odpovědi
-
- 5 odpovědí
- 391 zobrazení
-
-
-
Cau, pomerne cerstvy uzivatel plugin hybridu. Mam Octavii iV PHEV dva mesice. Minuly vikend jsem trochu narazil kdyz jsem chtel pomoct kolegum nastartovat auto a nevedel jsem kam kabely pripojit :/ U stareho auta jsem to delal desetkat ale tady se tvari konektory + a - kompletne zaizolovane oranzovymi plastovymi konektory. Mozna hloupy dotaz, muze hybrid startovat pomoci kabelu jine auto, pripadne byt sam nastartovan? Nekdo zkusenost kam kabely pripojit? Dik
-
-
- 21 odpovědí
- 7,8tis zobrazení
-
-
Ahoj, chtěl bych se zeptat, pokud tuto hodnotu (nastavitelnou v rozmezí 0-30%) v nastavení E-manažeru nastavím na 0, tak zda se bude akumulátor opravdu vybíjet až na úplnou 0, nebo zda si Škoda nastavením z výroby skrytě uchovává např. min 10% kapacity pod kterou nejde, aby nedošlo k poškození baterie? A dále k čemu je toto nastavení vhodné? Zda pouze pro šetrnější přístup k baterii kdy se nevyvíjí až do nuly (což ale snižuje dojezd), nebo má i jiné využití? Jakou hodnotu máte nastavenou vy? Předem děkuji
-
- 1 odpověď
- 2,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, když jedu čistě na elektriku, z motoru něco po rozjezdu nonstop píská výškou tónu dle rychlostí. Čím vyšší rychlost tím vyšší hvizd. Připomíná to turbo pod plynem.. Napadá vás co vy to mohlo být? E-sound to není, teď mi bručí.. Předem děkuji za tipy.
-
- 3 odpovědi
- 2tis zobrazení
-
-
Zvažuji koupit škoda Octavia nebo Superb s motorem 1.4 PLUG‑IN HYBRID. Mám možnost dobíjet u domku, dojezdy 50 km do práce a z práce pojedu na benzín. Máte někdo zkušenosti? Zají má mě: Pokud dojde energie v baterii, spouští se motor, dobíjí baterii, to musí zvednout spotřebu. Chci předjíždět a mám studený motor. Předpokládám, že hned začne točit na plno. Poruchovost A další postřehy.
-
-
- 11 odpovědí
- 11,3tis zobrazení
- 3 sledující
-