Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Engine PHEV

1. Zahájeno uživatelem Petr Cube,

Nazdar, chce se zeptat zda se někdo setkal se závadou filtru pevných částit na Octavii 1.4 TSI iV? já to mám už třetí týden v servisu a stále není opravené protože si neví rady co s tím. Vyměnili filtr pevných částic, tak to hlásilo chybu čidla tlaku a to taky nepomohlo, jsem už 3 týdny bez auta a v servisu už taky neví co mají dělat. Děkuji za odpovědi

• 5 odpovědí
    • 391 zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem jani7,

Cau, pomerne cerstvy uzivatel plugin hybridu. Mam Octavii iV PHEV dva mesice. Minuly vikend jsem trochu narazil kdyz jsem chtel pomoct kolegum nastartovat auto a nevedel jsem kam kabely pripojit :/ U stareho auta jsem to delal desetkat ale tady se tvari konektory + a - kompletne zaizolovane oranzovymi plastovymi konektory. Mozna hloupy dotaz, muze hybrid startovat pomoci kabelu jine auto, pripadne byt sam nastartovan? Nekdo zkusenost kam kabely pripojit? Dik

• Líbí se mi
      • Pozitivní
    • 21 odpovědí
    • 7,8tis zobrazení
  3. Ahoj, chtěl bych se zeptat, pokud tuto hodnotu (nastavitelnou v rozmezí 0-30%) v nastavení E-manažeru nastavím na 0, tak zda se bude akumulátor opravdu vybíjet až na úplnou 0, nebo zda si Škoda nastavením z výroby skrytě uchovává např. min 10% kapacity pod kterou nejde, aby nedošlo k poškození baterie? A dále k čemu je toto nastavení vhodné? Zda pouze pro šetrnější přístup k baterii kdy se nevyvíjí až do nuly (což ale snižuje dojezd), nebo má i jiné využití? Jakou hodnotu máte nastavenou vy? Předem děkuji

4. Zahájeno uživatelem OZracing,

Ahoj, když jedu čistě na elektriku, z motoru něco po rozjezdu nonstop píská výškou tónu dle rychlostí. Čím vyšší rychlost tím vyšší hvizd. Připomíná to turbo pod plynem.. Napadá vás co vy to mohlo být? E-sound to není, teď mi bručí.. Předem děkuji za tipy.

• 3 odpovědi
    • 2tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Vladača,

Zvažuji koupit škoda Octavia nebo Superb s motorem 1.4 PLUG‑IN HYBRID. Mám možnost dobíjet u domku, dojezdy 50 km do práce a z práce pojedu na benzín. Máte někdo zkušenosti? Zají má mě: Pokud dojde energie v baterii, spouští se motor, dobíjí baterii, to musí zvednout spotřebu. Chci předjíždět a mám studený motor. Předpokládám, že hned začne točit na plno. Poruchovost A další postřehy.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.