Přejít na obsah

jani7

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení jani7

Bažant

Bažant (2/14)

  • Conversation Starter Vzácný
  • One Month Later
  • Week One Done
  • First Post Vzácný

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Aktualni osobni zkusenost. Prehraval jsem konecne mapy na novou verzi a trvalo to nejakych 230km nez se objevila nova verze map v systemovych informacich. Konzultoval jsem to i s podporou Skodovky a borec me rekl, ze flashka by mela byt idealne zformatovana pred nahranim dat na exFAT a velikost alokacnich jednotek 4096, pak nahrat soubory ze zipu, strcit do jednoho s prednich usb a cekat.. Potvrdil ze system neukazuje absolutne nic o startu / prubehu / konci a jediny zpusob jak overit ze update probehl je podivat se obcas do system info obrazovky. Takze vsechno probahlo zrejme uspesne, jen to chce docela trpelivost. Treba me konecne navigace nebude hlasit ze potrebuju dalnicni znaku i kdyz uz jsem sjel z exitu pryc :D (manazera Skodovky ktery tenhle infotainment vyplod software schvalil do produkce, povesit na 14 dni za koule do pruvanu) Mejte se!
  2. Dik za screenshoty, nalezeno podle nich. Podle obrazku v tistenem manualu to neslo poznat. Diky vsem za diskuzi.
  3. Jo moc pekna odpoved, ses potreboval vyjadrit co. ..Ze by podivat se do manualu bylo to prvni co nas napadlo? Jsou tam k tomu dva odstavce obecnych pokynu + na +, - na kostru a dva obrazky ze kterych nejde nic poznat.. Prosim o odpovedi pokud mate nekdo zkusenost k veci, diky.
  4. Cau, pomerne cerstvy uzivatel plugin hybridu. Mam Octavii iV PHEV dva mesice. Minuly vikend jsem trochu narazil kdyz jsem chtel pomoct kolegum nastartovat auto a nevedel jsem kam kabely pripojit :/ U stareho auta jsem to delal desetkat ale tady se tvari konektory + a - kompletne zaizolovane oranzovymi plastovymi konektory. Mozna hloupy dotaz, muze hybrid startovat pomoci kabelu jine auto, pripadne byt sam nastartovan? Nekdo zkusenost kam kabely pripojit? Dik
  5. Jo funguji, ale tezko rict co se delo. Infotainment nehlasil ani start, ani hotovo, ani ze nejaky update probiha. Proste se jen objevilo nove cislo v Info o systemu..
  6. Ahoj, uplne stejna zkusenost. Stahnute a nahrane mapy na USB flashku. Pichnuto do USB-C ve predu u ridice, infotainment i po najeti do menu "Informace o software" absolutne nic nehlasi, ale flashka zbesile celou dobu blika. Tak jsem s tim jezdil neco pres pul hodiny, nechal ji tam i behem toho co jsem nebyl v aute. Po opetovnem nastartovani mi to napsalo v info menu novou verzi map... Flashka je jeste stara USB2.0 s adapterem na USB-C takze neverim ze se cca 30GB prekopirovalo tak rychle. Zadnou zmenu nevidim, system nic nehlasil, mapy jedou a vypadaji stejne. Jedine co se prepsalo ve cislo verze map.. Mam Octavku RS iV PHEV zatim 14 dni a ten software v infotainmentu mi pripadne jak kdyby ho zapomneli ve Skodovce otestovat. Intuivita a "user friendly" na bodu mrazu.
×
×
  • Vytvořit nový...