Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Audio, Infotainment, Konektivita

Infotainment systém nabízí analogový i digitální DAB tuner a internetové nebo hybridní rádio

1. Zahájeno uživatelem Shaffi,

náhrada za nefunkční support aplikace my Škoda, sdílení tipů a triků, řešení chyb

2. Zahájeno uživatelem Gcedpi,

Zdravím vás, chtěl bych vás poprosit o radu, včera jsem zakoupili enyaqa od soukromého prodejce. Pan Zapomněl odstranit jeho hlavní uživatelský účet a nejde nám odstranit, ani dat auto do továrního nastavení( jak přes hlavu profil a profil hosta - zapalování samozřejmě zapnuté).Nedokážete prosím poradit jak ho odstanit, případně to nějak zvládne on přes aplikaci? Nebo se musí do škodovky? Omlouvam se, jsem v tomhle nováček a trochu pozadu 🙂a děkuji za odpovědi.

• 2 odpovědi
    • 936 zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem Sabiza,

Řešil někdo připojení, resp. výměnu reproduktorů v Enyaqu? Přešel jsem ze Superba, ve kterém jsem měl Canton zvuk a musím říct, že jsem dost nešťastný. To auto prostě nehraje... Kontaktoval jsem několik firem, které se na instalaci reproduktorů zaměřují, ale žádná nebyla schopná říct, jak je to následně se zárukou na auto. Dealer se k tomu staví neutrálně - je mu to víceméně jedno. Škodovka neodpověděla raději vůbec... Jde mi čistě o to, jak by se řešily následné záruční opravy elektroniky (například velké baterie), kdybych měl vlastní reproduktory.

• 2 odpovědi
    • 1,7tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem Pele12345,

Zdravím, neví někdo jestli je možno na infotainmentu ve škodě enyaq používat nějaký internetový prohlížeč? Pokud ano, tak prosím jaký a jak? Díky

• 1 odpověď
    • 1tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem ortinsky,

Dobrý den. Má prosbu, mám půjčený Enyag na delší dobu, v mobilu v aplikaci jsem vytvořil uživatele, zadal VIN, auto si to našlo, ale chce to potvrdit v systému v autě ze jsem primární uživatel. Půjčovna mi rekla ať si to udělám. Ale v autě v nastavení není možnost propojit Škoda Connect. Nevíte proč? Co s tím? Děkuji za rady

6. Zahájeno uživatelem stoca,

Zdravím ve spolek. Dnes se mi na displeji ukázala ikonka “agenta.” Neví někdo prosím co to znamená? Díky! 😊

7. Zahájeno uživatelem jindrous,

Uložený parkovací manévr - jak funguje? Už to někdo zkoušel? Díky

8. Zahájeno uživatelem rimsy2,

Postupně se tato novinka ze Škoda Enyaq iV rozšíří do ostatních modelových řad. Prvek výbavy zobrazující v reálném čase virtuální ukazatele (šipka navigace, ikona cíle vaší cesty, nebezpečně se blížící auto atp.). Jinými slovy v náročných dopravních situacích zbavuje řidiče nutnosti dívat se často na přístrojový štít nebo centrální displej. Lze tak neustále věnovat pozornost silničnímu provozu. Nová technologie je pro mě vítané rozšíření. Na druhé straně přesouvání i "minimálního" množství pečlivě vybraných informací do zorného pole řidiče nemusí každému sedět. Bude možné korigovat promítání pouze vybraných např. navigačních informací a oranžové p…

• Líbí se mi
    • 1 odpověď
    • 3,1tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.