Přejít na obsah

FABIA IV

Fora

1. Interiér

Vybavení a úpravy interiéru

75

Karoserie, narazniky, designové úpravy, folie atd

248

Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika...

97

Vše o motoru, převodovém ústrojí a výfucích, poruchy, úpravy

183

Nápravy, tlumiče, pružiny, kola...

40

Co se jinam nehodí a týká se Fábií.

1.1k

• Aktuální příspěvky

• Akorát mě trápí to dodání jednou výroba 33tyden pak 42 a teď zase 33 já počítám dodání tak na konci září.
    • Zdravim Vas s tymto mam aj ja problem da sa to teda dako vypnut  a nech sa baterka dobija ako ma. Lebo uz nemam nato naladu ked casto jazdim mesto tak sa moja baterka viac vybija ako nabija a o tam mam uz 3 baterku behom 4 rokov. Uz ma nebavi kazdu chvilku nabijat baterku a to uz normalne musim nosit startovacie kable vo vybave lebo uz sa mi viackrat stalo pridem pred obchod a co sa stalo baterka vybita. Doma mame passat aj bmw a tieto auta aj keby stali v zime pol roka nastartuju na supu moj superb by uuz skoncil a meral som aj odber pri kludvom stave a je v poriadku. 
    • Z DSG strach neměj. Zvykneš si velice rychle a pak nebudeš chápat, jak jsi mohl do teď jezdil s manuálem...😂
    • Caute mam este otazku. Na mojom 2.0FSI sa objavuje zvlastne ako keby rapkanie do cca 2200 otacok. Nad 2200ot. motor nadherne stichne, do 2200 otacok znie ako diesel. Vymenil som uz hornu retaz  medzi vackami s napinakom, retaz na olejovej pumpe s napinakom, vyvazovaky vyzeraju byt bez vole, ale neodstavoval som ich hoci maju uz svoje nabehane, nevyzeraju byt v zlom stave..Jedine co ma napada, ze to moze robit este prestavovac vacky..Nestretol sa s tym niekto? Inak motor jazdi bez chyb, bez problemov, len ten zvuk je strasny kym sa to nedostane cez 2200 otacok.
  • Vytvořit nový...