I když DCC asi nejsou nejpovedenější tlumiče, jejich výdrž může být stejně dost individuální.
Bude hodně záležet na kvalitě cest, kde se dané auto provozuje, ale i jak s ním dotyčný jezdí.
Stejnou značku Monroe používá i můj model od jiné automobilky a výdrž se tam taky dokáže hodně lišit.
Jsou takoví, co je měnili ještě před 100k, ale vím i o případech, kde původní vydržely třeba 280k km.
Dovolím si tvrdit, že u S3 to bude úplně stejné a nedivil bych se ani vysokému nájezdu s těmito tlumiči.
A jak už tady taky několikrát padlo, orosený tlumič nemusí být hned špatný. Jak už to bouchá, je to něco jiného.
Tím se nechci zastávat něčeho, co je po 50k na výměnu. Je potřeba to ale brát objektivně a uznat, že to není pravidlo.
V komentářích, že je to k ničemu nebo dokonce "hnůj", moc velký přínos nevidím... 🤔
Ak si dobre pamätám tak Car Scanner ponúka 2 možnosti aktivácie sklápania zrkadiel: 1) pre sedačky s pamäťou 2) pre sedačky bez pamäte. Mne to však nefungovalo (Karoq 2023, sedačky bez elektriny).
Dnes první STK 36 000 bez závad. ALE POZOR!!! Chtěli mi dát VÁŽNOU že sebou nemám třetí SPZtku tu s hvězdičkama na nosič kola. Prej nový nařízení, tak bacha.