Audio, Infotainment, Konektivita
Škoda Kodiaq with premium audio system, advanced infotainment, and seamless connectivity.
11 témat v tomto fóru
-
Ahoj, mám auto v základu bez navi z výroby, ale dá se dokoupit z app shopu v autě. Aktuálně využívám 30 denní zkušební verzi, ale vidím, že mapové podklady nejsou aktuální. Úseky zprovozněné už na podzim 2023 a vloni to stále nevidí jako dálnici. Je to standard chování a nové mapy se dotáhnou až zakoupením full verze? Vzhledem k chování předchozího Sup4, který byl taky bez navi, mi přijde, že to ty údaje používá i pro “čtení značek”, kde to vychází z mapových podkladů, takže mi na dálničním úseku říká, ať dám nohu z plynu, protože bude 70. Kde to znám, jsem v pohodě, ale jet někam jinam, docela by mi to vadilo. Navíc mi přijde, že to nějakým způsobem přetla…
-
- 1 odpověď
- 669 zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Ahoj, nedavno jsem si vsiml, ze me pri vypnuti zapalování auto přestalo upozorňovat na mobil v nabíjecím prostoru. V nastavení je toto zapnuto, chtěl jsem to vypnout a zapnout (jsem preci ajťák , tak vim, ne;-)), ale to nastaveni nelze vypnout, vubec nereaguje a volba je stále v pozici “zapnuto”. Viz posledni volba. Hlasi Vam to at si telefon vezmete? - myslim zvukove, ne jen text info na displeji, at nezapomenu nekoho a telefon v aute, to tam mam.. ze zacatku to na me snad i mluvilo at si telefon vyndam (pokud to nebyla manzelka 🤪)
-
- 11 odpovědí
- 2,8tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Dobrý deň prajem, je najaký spôsob stiahnuť si prehľad ciest za nejaké obdobie do PC? či už z auta alebo z MyŠkoda? Potrebujem si urobiť knihu jázd (v ktorý deň a hodinu som išiel z A do B a bolo to XYZ km). Dá sa to niekde?
-
-
- 15 odpovědí
- 1,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý deň všetkým, dnes som zažil nečakanú situáciu vďaka aplikácii My Skoda. Poobede mi volal technik zo autoservisu, ktorý mám v aplikácii predvolený ako servisného partnera s otázkou aký mám problém na vozidle, kedže evidujú automatickú žiadosť z aplikácie o návštevu servisu. Odpovedla som, že neevidujem žiaden problém ani chybovú hlášku. Na to sa ma technik opýtal, či sa mi náhodou neobjavila nejaká žltá kontrolka ako upozornenie, napr. nízka hladina vody v ostrekovači. Tu som priznal pravdu, že včera večer mi vyhodilo Nízka Hladina PHM a ja som dnes po 3 krátkych presunoch ešte nenatankoval. Technik my vysvetlil, že takéto automatické požiadavky pošle samo auto…
-
- 7 odpovědí
- 2,3tis zobrazení
- 4 sledující
-
-
Good day! The site mibsolution.one is currently unavailable, so downloading via mib-helper.com doesn’t work. I would appreciate it if you could share a direct link to the firmware MOI3_EU_SKMQB_P32400P (the .sgo and .md5 files). My details: Device Part Number: 3VD035866B Hardware: H20 Software MU: 0679 (equivalent to P27600P) Vehicle: Skoda Kodiaq MK2 (2024– ) Important: I need the image for MIB3, not MIB2.5. Thank you in advance for your help!
-
- 0 odpovědí
- 617 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Nedari sa mi dokoncit sparovanie appky s autom. Existuje hlavny ucet (zena+jej mobilna iOS aplikacia MySkoda) a moj hostovsky ucet + Android aplikacia. Obaja sme v aute prihlaseni, jej appka aj funguje, ale mne stale visi na tomto kroku (vid obrazok). Po chvili hlaska zmizne a nic sa nestane. Skusil som uz aj zmazat kompletne svoj profil v aute, skusil som appku v mobile uplne odstranit a nanovo nainstalovat. Ale nic proste. Neviete prosim poradit ako na to? Vdaka
-
- 4 odpovědi
- 1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím všechny, jak ukončujete probíhající telefonní hovor. Na volantu přijmu, pokud to zvoní tak i položím. Jakmile ale hovor probíhá tak už na volantu nejde ukončit a musím ho položit na displeji infotaimentu. To musel být inženýr co to vymyslel a zrušil tlačítko na volantu pro příjem a ukončení hovoru.
-
-
- 5 odpovědí
- 2,3tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Mám 14 dnů nového Kodiaqa II a při vypnutí motoru (na jakoukoli dobu), mi v 99% zamrzne infotainment. Můžu jej ovládat až po jeho restartu. Všechno je aktuální, žádná aktualizace Pěkně mě to štve, protože pak nic nefunguje. Máte s tím někdo zkušenost? Vyřeší to servis?
-
- 4 odpovědi
- 2,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Kodiaq II. Při regulaci teploty pomoci Smart Dials se mi na displeji změní zobrazení...ze zobrazení, kde jsou možnosti klimatizace to skočí na předchozí zobrazení (navigace, radio atd.).Stalo se to někomu? A ještě se mi občas sám od sebe vypne Auto hold. Dík
-
- 1 odpověď
- 509 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Poradi mi nekdo, jak zobrazit na virtualnim cockpitu celkove najete kilometry a prumernou spotrebu? Prepinam mezi dlouhodobe/od startu/od natankovani a cekal bych, ze "Dlouhodobe" ukaze tyhle hodnoty, ale nesouhlasi to s tim, co to ukazuje pri vypnuti motoru/vystoupeni z vozu. Napr. na obrazku je videt 45km (pote, co jsem zkousel ruzne prepinat a nahodou prisel na to, ze se to da vynulovat), ale pred vynulovanim to ukazalo ~400km a pritom jsem uz mel pres 3000 najetych km. Ze zacatku to ukazalo spravne, pak z niceho nic jen par set km (nebylo to vynulovano), po par dnech zase spravne, a pak zase jinak
-
-
- 11 odpovědí
- 1,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Ahojte, okrem beznych poruch asistencnych systemov, ktore servis riesi odpojenim poistky a naslenym opakovanim poruchy, mi dnes prestalo fungovat bezdrotove pripojenie Android Auto. Nebola ziadna aktualizacia systemu ani appky,tak ci neviete poradit. Dakujem
-
-
- 2 odpovědi
- 1,4tis zobrazení
- 1 sledující
-