Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• jsem na to stejně , ale u S 4 L&K, uvidíme co řekne servis...
    • Zkusil bych diagnostikou kouknout na stav klik jestli nejaka neni sepnuta trvale pak by mohlo dochazet k samovolnemu odemknuti
    • Zdravím. U Superba r.v. 2020 se mi někdy stává, že po zamknutí a při setrvání v blízkosti vozu ( v dosahu kessy) se vozidlo samovolně odemkne. V autorizáku mi bylo řečeno, že je to funkce odemknutí při přiblížení k vozu. Tuto funkci však trojkový Superb podle toho, co jsem si dohledal, nikdy neměl. Nějaké nápady co by to mohlo být příčinou? Díky! 20250629_145159.mp4
    • Jo, naprosto tě chápu – u kombíku je zadní stěrač skoro povinnost, zvlášť když člověk jezdí na stavby nebo mimo město. Ten bordel vzadu se tam drží jak přilepenej a bez stěrače bys fakt přes zadní okno nic neviděl. Co se týče ostřikovače, taky mě to štvalo. Ten čůrek vody je často úplně mizernej a spíš to jen špiní, než aby to něco umylo. Většinou to opravdu bývá jen nasazená tryska a dá se vyměnit – koukni se podle značky auta, některé univerzální trysky (např. ty s vějířovým rozstřikem) pasují bez problémů a rozdíl je znát hned. Dá se to vyměnit během pár minut i doma, stačí si pohlídat průměr hadičky a uchycení. Doporučuju mrknout do nějakého autodoplňkového e-shopu nebo i na vrakáče, tam se občas najdou fajn kousky za pár korun.  
    • V Žiline ti vymenia rozvody. No problem. V Todose.
  • Vytvořit nový...