Přejít na obsah

Škoda SUV - Yeti, Kodiaq, Karoq, Kamiq a Enyaq 𝗶V

Fora

  1. 15,4k
    příspěvků
  2. Iglu u Yetiho

    naše hospůdka...

    1,6k
    příspěvků
  3. ŠKODA KODIAQ

    Velké SUV ŠKODA KODIAQ s délkou 4,70 m, až sedmi místy k sezení a jedním z největších zavazadlových prostorů ve své třídě poskytuje dostatek prostoru i té nejnáročnější rodině. KODIAQ také zaujme výrazným designem, komfortní jízdou, vysokou terénní průchodností spojenou s inteligentním pohonem 4×4 a promyšlenou praktičností.

     

    OB Autodíly - Náhradní díly pro vůz ŠKODA Kodiaq

     

     

    7,4k
    příspěvků
  4. ŠKODA KODIAQ II

    Škoda Kodiaq II: Dynamické SUV s moderním designem, rozšířeným prostorem, inovativními technologiemi jako Matrix-LED světlomety a Smart Dials, včetně pokročilých asistenčních systémů a výkonných motorů s možností plug-in hybridu.

    87
    příspěvků
  5. Hospoda u Kodiaqa

    naše hospůdka u Kodiaqa

    161
    příspěvků
  6. ŠKODA KAROQ

    KAROQ je kompaktní SUV, mladší a menší bratr modelu KODIAQ. Svými rozměry a stylovým designem skvěle zapadne do města, ale díky inteligentnímu pohonu všech kol a režimu Off-road se neztratí, ani když vyrazíte za dobrodružstvím do terénu.

    12,1k
    příspěvků
  7. Hospoda u Karoqa

    naše hospůdka u Karoqa

    133
    příspěvků
  8. ŠKODA KAMIQ

    Slovo KAMIQ pochází z jazyka Inuitů, obývajících sever Kanady a Grónsko. Popisuje stav, kdy něco přirozeně „padne jako ulité“ za všech okolností. 

    2,8k
    příspěvků
  9. ŠKODA ENYAQ 𝗶V

    ŠKODA ENYAQ iV je první čistě elektrické SUV postavené na platformě MEB, která je určena výhradně pro elektromobily, a odráží v sobě trendy dnešní doby – zjednodušení a individualizaci.

    739
    příspěvků


  • Aktuální příspěvky

    • píšem o S3 IV (hybrid) tak sa to auto nazýva  nespomínam S IV.  V hybridom superbe je ten canton trosku iný, takže ide mi len o tých, čo majú hybrida.
    • Pls nepis ze jde o S IV  je to stale III jen  facelift. Nekoho by to mohlo poplest. Pokud jde o subwoofer tak s tim asi problem nikdo nema. Spis s tim zvukem v aute z tech repraku ze dveri... Nejde to poradne nastavit aby zaroven bylo slyset slovo a zaroven aby hudba hrala prijemne pro ucho... Subac ten duni tam asi neni co resit. Jestli bude dunit vic pri prepolovani to zjistis jen kdyz to skusis
    • dik za info. BTW. našiel som na nete zaujímavý návod ako zlepšiť  funkcionalitu subwooferu pri Cantone na S3 IV. ide o prepinovanie sobwoofer konektoru / jeho otočenie. Skúšal to niekto? 🙂 https://www.briskoda.net/forums/topic/503726-subwoofer-solution-in-superb-iv-hybrid-with-canton/?fbclid=IwAR3MlwH0N2YyPP12CazeTDaY2spa-atkynEEDypCDhzvyyB4yO3dUsjB8WQ_aem_AYUzmEqL9MyO-Kmg9i0SfWYDReq8qMUipN8G4EA7NFwOVYL0OYdhdKxidjuhAalq3bA
    • Cus... Musel jsem nechat vyměnit za novou mechatroniku dsgčka. Takže oprava asi za 40000 z prací a novým olejem, a bylo to v neautorizovanem servise. Od té doby klid
    • Od svého debutu před dvěma lety má McLaren problémy s dodáním svého hybridního supercaru Artura. Automobilka musela v loňském roce o několik měsíců odložit dodávky, aby zlepšila kvalitu, ale nyní je společnost připravena rozšířit svou řadu Artura o verzi kabriolet. McLaren Artura Spider pro rok 2025 nabízí ve srovnání s kupé několik vylepšení, včetně přepracovaného designu, který umožňuje použití stahovací pevné střechy. Hybridní srdce S dvojitým přeplňovaným 3,0litrovým hybridním pohonem M630 V6 dosahuje kombinovaného výkonu 690 koní a točivého momentu 531 liber na stopu, tedy o 19 koní více než dříve. Nové uložení motoru omezuje pohyb hnacího ústrojí a zlepšuje […] Článek McLaren Artura Spider 2025 získává 690 koní a maximální rychlost 330 km/h se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz. Zobrazit celý článek
×
×
  • Vytvořit nový...