Nechranic Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Na Octavii I mi prasklo táhlo otvírání dveří řidiče. Staré táhlo, se podařilo vysunout, ale nové zřejmě bez vymontování zámků nepůjde. Nemáte někdo zkušenost nebo radu, jak toto vyměnit bez demontáže zámků? Nevlastním spec. nářadí na demontáž - klíče ve tvaru hvězdičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Na Octavii I mi prasklo táhlo otvírání dveří řidiče. Staré táhlo, se podařilo vysunout, ale nové zřejmě bez vymontování zámků nepůjde. Nemáte někdo zkušenost nebo radu, jak toto vyměnit bez demontáže zámků? Nevlastním spec. nářadí na demontáž - klíče ve tvaru hvězdičky. já to dělal a bez uvolnění zámků mi to nešlo,tedy koupil jsem tu hvězdičku nevím přesně jméno ale je to 8mm,pozor není to klasická hvězdička tedy torx ale je to tzv.tisícihran,dá se koupit kdekoli v prodejně s nářadím. tedy povolíš ty dva šroubky na dveřích -když dveře otevřeš tak jsou vidět - a uvolníš zámek vytažením do dveří,jde to jen kousek a tam vidíš kde je nasunutý konec lanka,takový kovový táhlo a v něm je vyražený takový čtvereček,tak tam to zasuneš a pootočíš,zámek přišroubuješ,lanko přicvakneš zpět do plastíku na dveřích,podržíš tapec,zahákneš za kličku - zkouška -můžeš přišroubovat tapec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterM Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Presne tak ako pise Octaviaman, treba uvolnit zamok. Bez toho sa mi to nepodarilo. Riasil som to pred tromi tyzdnami, tiez soferove dvere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rada81 Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Tak já to dal bez povolení zámku skoro na první pokus, ale spíš jsem se tam náhodou trefil:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
switcher Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 já zámky chtěl povolit, ale ten Horst Fux co to měl předemnou tak podělal ty torxy, takže jsem musel bez sundani zamku ten bovden zahaknout. Chvilku to trvalo, ale povedlo se! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Je to bit s profilem s oznacenim M8, vymena v poho vcera jsem menil, odsroubovat tapec, odsrobovat 2 srouby M8 od zamku, zamek vyklonit bokem, ja musel jeste povolit stahovacku kvuli mistu, pak jsem zamek vyklonil, stare tahlo vyvliknul, navliknul nove, zacvaknul bovden do zamku a uz to bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Je to bit s profilem s oznacenim M8, vymena v poho vcera jsem menil, odsroubovat tapec, odsrobovat 2 srouby M8 od zamku, zamek vyklonit bokem, ja musel jeste povolit stahovacku kvuli mistu, pak jsem zamek vyklonil, stare tahlo vyvliknul, navliknul nove, zacvaknul bovden do zamku a uz to bylo. tady máte ten oříšek, má označení XZN - 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Taky se na to ted musim vrhnout, snad to nějak zvládnu. kupovali jste si to tahlo v orig servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Ta cena 350 kč byla z orig.servisu.Jinak cena do 300 kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Já jsem kupoval celou sadu Torxu, tisicihranu a imbusu i s nástrčkou na golu za 420 Kč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodik Vloženo 2. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2010 já to ted měnil a stačilo trochu opatrně vyhnout plech dveří a dobře si to nasvítit at člověk vidí kam to strká..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jelda_cl Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 (editace) Prosím o radu, taky jsem měl ruplý lanko, tak jsem si koupil nový neorigo v auto kelly, na pohled bylo úplně stejně dlouhý, nasadim ho tam a klička mi šla otvírat jen tak na polovinu, ale fungovalo to. Venkovní klika taky fungovala, tak jsem si řekl paráda a nasadil a zašrouboval tapec a pak odcházim od auta a zamknu a najednou v tom zašramotilo a teď nemůžu otevřít dveře ani sundat tepec a nevím co s tím. V jiným treadu jsem se dočetl že mám moc našponovaný lanko a že se má zvenku povolit klika, jenže tohle mi šponuje to lanko z vnitřní kličky. Nevíte někdo co teď s tím ? EDIT: snad opraveno. Při odemknutém autě jsem vší silou zabral za stříbrnou kličku, něco tam ruplo a teď to otevírá jako dřív. tak snad to vydrží Editováno: 2. Listopad 2012, autor: jelda_cl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 6. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2012 chlapi,kdo mate etku, u ridicovych dvere, kdyz chcete vydelat zamek, tak jsou na boku dveri dve zaslepky, jedna zaslepka kryje sroub, co je na imbus a druha zaslepka kryje obycejny krizovy sroub pro vypaceni zamku. Muze te mi nekdo hodit cisla tech zaslepek a toho křížového šroubu? Jsem spravoval zamek a jsem to poztracel. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2012 záslepka by mala mať číslo 861 877 399 šrób - N 90976902 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 17. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2012 (editace) pro jelda_cl bovden ti povyskocil z ulozeni kliky, takze jsi to mel slusne nasponovane, nektere octavie tam maj plechovej profil, kterej se vzdy musel zahaknout po nasunuti bovdenu Editováno: 17. Listopad 2012, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rene Drdlik Vloženo 23. Květen 2013 Sdílet Vloženo 23. Květen 2013 ahoj mam zatvorene dvere zadne + zacvaknutu detsku poistku a klučka z vonku ma vyskoceny bovden.tapacir som dal dole ale co dalej.Pomohlo by demontovat dvere? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jantarvočuch Vloženo 23. Červen 2013 Sdílet Vloženo 23. Červen 2013 (editace) ahoj,tak jestli tam nemáš tapec tak to přeci musí jít tam sahnout a odemknout ne??? Editováno: 13. Srpen 2013, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.