Přejít na obsah

COLUMBUS (TRINAX) / RNS 510


Doporučené příspěvky

Chlapi, sorry za mierny off topic - toto je Skoda Forum. Pepiktdi mi predal Premium BT. Funguje super (vdaka :palec2: ) s RNS510, testoval som to len "prilozenim" kablikov zozadu na konektor (a trochu prekonfigurovanie vo VAGCOMe). Co ale chcem - aby som nemusel priletovavat ti kable priamo na konektor. Original je tam zeleny konektor, ktory je vsunuty do toho velkeho a do zvazku kablov z neho odchadza biely a cierny kabel (phone audio left) niekde do auta. Z toho predpokladam, ze jednotka ma byt niekde origo nainstalovana aj bude tam aj protikonektor. A teraz ten OT - ak mate, mohol by mi niekto poslat dielensku prirucku cast Premium BT pre Touareg 2009?

ahoj jakej konektor resis jestli je to ten malej bilej a cernej drat tak to je microfon do stropu jinak sem rad ze si spokojen

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci...teď trošku jinak. Poslední dobou mě dost mrzí, že se tady z toho stává "JÁ umím tohle...a TY to neumíš!". Dřív to tady nebylo a bylo to fajn! :) Možná by stalo za zvážení změnit trošku postoj k této problematice. Ja rád každému poradím co vím a rozhodně za to nechci nějakou finanční odměnu a myslím že i ostatní lidi na foru rádi poradí když ví. Nezazlívám Vám, že když něco uděláte na čem jste strávili hromadu času a chcete za to nějaký peníze, beru to. Ale myslím že všechno má své hranice a tímto směrem jakým se to ubíra teď by to spělo že bychom si předávali informace za 1000 Kč. Ovšem toto je diskuzní fórum, kde bychom si informace měli vyměňovat a podělit se s nimi i s ostatníma! Pokud to vidíte jinak, vložte si s vé nabídky práce do nějaké anonce!

Teď nemluvím jenom za sebe, ale již několik lidí co pravidelně navštěvují fóru kteří si toho také všimli.

Co se týče toho climatronicu...kdo ví, tak nestačí jen vyměnit nový panel climatronicu za starší. Climatronic bude psát chybu ve VAG-COMu, navíc nebude fungovat spínaní climatronicu, přes tlačítko AC (nebude svítit). Takže řešení je přendat PIN 16 (30A staly plus) na PIN 20 (15A - spinany plus). A potom udělat základní nastavení climatronicu zmáčknutím tlačítek AC +tlačítka proudění vzduchu na tělo. Zkoušel to kamarád, funguje mu to.

No a u staršíich ročníku MR 06 je jeden servomotor v klimatizaci navíc, takže nevím jak to funguje.

ophDEx4eQ4.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to je ZN

jo a to nestaci to funguje jen kdyz uz jednou je ovladani vymontovano z auta ktere bylo funkcni jo a ktomu co tu pise doli tak se skusim vyjadrit sam za sebe pokud vym tak sou tady lidi ktery sbiraj informace od druhych a pak delaj strasne chytry ze on to umi atd a nazaver za to chcou taky prachy rek bych ze takovej ch lidi je tady vetší polovina a to je u mne ta nejvetsi lumparna chlubyt se cizim peřím tak nevydim nic spatnyho na tom kdyz nekdo nad necim stravy plno hodin dnu trapení než něco zjisti a pak když si za to řekne náky penize tak je jen lump a to tře ba ani nikdo se tady nechluby ze zato předzim musel zaplatit pořádný prachy a ted je z nej jen lump co za neco chce třeba 1000kc ,by me třeba zajmalo kolik chceš třeba DOLI ty když koduješ někomu na autě zadarmo to neděláš ale jak koukam se tadys tim moc nevykřikuješ třeba co vym parkováky chceš 1000 taky tak proč zrovna ty píšeš že druhej je strašnej lump :kuk:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...