miro84 Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 (editace) To auto má standartní přípravu pro rádio co dávali z fabriky- nikdo se v tom nehrabal - samo že tam dám tu horní lističku- má to autoradio rozměr 1DIN nebo je o neco větší jako ve fabii??? Popřípadě jestli ho někdo má ať přidá fotku interieru Editováno: 9. leden 2007, autor: miro84 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 má ho Olo... http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=351794 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 mrkni sem. Na mejlu jsem ti psal, že to zkusím zjistit. Podačilo se zkus vyměnit 4 za 7. Zkus to vypíchnout vypachovákem, nebo to prostě cvakni a přeletuj. Ale mělo by to být ono Pokud ne, ozvi se a něco s tím ještě provedem http://www.najdiservis.cz/navod.htm?clid=4...trana=1&hledat= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro84 Vloženo 17. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2007 tak problem nastal, podařilo se mi koupit verzi, která má konci výrobního čísla E a to na napětí po klíčku vůbec nereaguje- musím zapínat a vypínat čudlem tohle bych musel napojit na maxiDOT nebo nějak na CAN- umí někdo poradit???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro84 Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Nevíte někdo jak to vyřešit aby to reagovalo na klíček- v radiu mám KEY nastaveno na ON Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 správně nakodovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro84 Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 a to udělají kde v servisu škoda??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Já ho mám už ve druhým autě, konečný písmeno jenom znamená, že bude umět komunikovat s maxidotem. Pravděpodobně musíš přehodit napájecí kablík, aby ti to fungovalo dle klíčku. bohužel ti neporadím jakej, protože mě to ve středu dělal elektrikář, ale měl to za cca 5 min hotový... jinak jestli máš rádio nakódovaný na maxidot, ketrej v autě nemáš, poznáš podle toho, že když zapneš světla, tak se ti rádio nerozsvítí.. kdyžtak se zeptej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 a ještě fotečka.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro84 Vloženo 20. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2007 kablíkem to nejni to už jsme zkoušeli-když zapnu světla nerozsvítí se svítí jenom , když ho zapnu čudlem- nevíš kde to překodovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 kablíkem to nejni to už jsme zkoušeli-když zapnu světla nerozsvítí se svítí jenom , když ho zapnu čudlem- nevíš kde to překodovat Tak to pak jedině někdo s VAGem, nebo ve škodovce, ale je to divný, protože pokud je nakódovaný na maxidot, tak nesvítí vůbec... jinak to kódování rádia na maxidot tu někde bylo rozepsaný a kód byl myslím 405... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro84 Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 (editace) Tak problem vyřešen, nakodování v autosalonu F3K TŘEBÍČ za 200Kč a vše šlape jak má i GALA funguje super. Editováno: 23. leden 2007, autor: miro84 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.