Přejít na obsah

Symphony z O1 do Fabie


Doporučené příspěvky

To auto má standartní přípravu pro rádio co dávali z fabriky- nikdo se v tom nehrabal - samo že tam dám tu horní lističku- má to autoradio rozměr 1DIN nebo je o neco větší jako ve fabii???

Popřípadě jestli ho někdo má ať přidá fotku interieru

post-22-1168332044.jpg

Editováno: , autor: miro84
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já ho mám už ve druhým autě, konečný písmeno jenom znamená, že bude umět komunikovat s maxidotem. Pravděpodobně musíš přehodit napájecí kablík, aby ti to fungovalo dle klíčku. bohužel ti neporadím jakej, protože mě to ve středu dělal elektrikář, ale měl to za cca 5 min hotový... jinak jestli máš rádio nakódovaný na maxidot, ketrej v autě nemáš, poznáš podle toho, že když zapneš světla, tak se ti rádio nerozsvítí.. -_- kdyžtak se zeptej.. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kablíkem to nejni to už jsme zkoušeli-když zapnu světla nerozsvítí se svítí jenom , když ho zapnu čudlem- nevíš kde to překodovat

Tak to pak jedině někdo s VAGem, nebo ve škodovce, ale je to divný, protože pokud je nakódovaný na maxidot, tak nesvítí vůbec... -_- jinak to kódování rádia na maxidot tu někde bylo rozepsaný a kód byl myslím 405... :ph34r:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...