Publikováno Červen 25, 200718 r ahoj muže mě někdo napsat číslo čidla ABS na fabču 1.4 74kw na zadní levej kotouč r.v. 2000 díky případně nemáte ho nekdo
Červen 26, 200718 r Autor mám tento problém: na roční kontrole mě vymazal tech. sporadickou závadu na ABS zadního čidla - od té doby někdy svítila kontrolka ABS na palubovce a někdy ne teď zůstal svítit a na diagnostice mě to vyhodilo chybné čidlo ABS + sporadicky přední čidla (to bude jen nějaký klam) ale proč po vymazání to blbne? netušíte cenu čidla raději se bojím zeptat ve škodovce Díky
Červenec 31, 200718 r Autor nazdárek tak pokračuje problém s ABS http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=27308 nejprve se jednalo o levé zadní to po 800km přestalo hlásit chybu (nestihl sem nechat opravit) a včera se znovu ukázala kontrolka ABS tentokrát dle VAGu na předku - bylo to po dešti nestalo se někomu něco podobného - zda ano jak se problém vyřešil nehodlám měnit všechny čidla Díky
Srpen 1, 200718 r Autor hoši tak mám autí u auto Tukas ohledně ABS - všechny čidla OK zrovna měří kabel po kabelu no bude to zajímave
Srpen 1, 200718 r Autor tak mám info závada nalezena ucpal se kanálek na odvod vody u předního skla a nateklo to do svorkovnice ABS - svorkovnice bude zítra. :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.