Publikováno Srpen 7, 200718 r Uzasna DUHA taky pridavam jednu nedelni jsem si porad rikal jestli to sem dát. takže něco pro romantiky Upraveno Srpen 7, 200718 r od superfatty
Srpen 7, 200718 r Uzasna DUHA taky pridavam jednu nedelni jsem si porad rikal jestli to sem dát. takže něco pro romantiky Tak to pro tebe taky neco mam...
Srpen 8, 200718 r jsem si porad rikal jestli to sem dát. takže něco pro romantiky Jj, odrazy a odlesky ve sklech aut se fotí výborně A přidávám jeden západ slunce (záměrně podexponovaný)
Srpen 8, 200718 r pro zmenu pridam neco slusnejsiho---,kdyz uz se tu ty slunéčka tak rozjely akorat ze to neni na 100%dokonaly...
Srpen 9, 200718 r Autor no nádherný fotky a ani tam nemusí být kozy a bobři... jo jo za svoje téma by to stálo ale to musej admini, přesunout tam vybrané příspěvky.. a připojuji jeden komín.. Upraveno Srpen 9, 200718 r od superfatty
Srpen 13, 200718 r Já jsem odkojený temnou komorou, ale digitál se mi nevyhl. Začnu plevelem. Upraveno Srpen 13, 200718 r od Peterer
Srpen 13, 200718 r Já fotim v 80% témata z Krkonoš. a toto "jezero" je specialitka jinak Sněžka s Velehorama za je někdy i lepší, al ezatím jsem to nestihnul vyfotit
Srpen 13, 200718 r Žňová romantika To uz je druhej Claas, kteryho sem cpes....To tam u vas nemate lepsi techniku
Srpen 13, 200718 r Žňová romantika To uz je druhej Claas, kteryho sem cpes....To tam u vas nemate lepsi techniku to není Claas, ale Massey
Srpen 13, 200718 r Ani jsem si nevsiml,a nekdo poupravil nazev tematu ;) zeby moderator pro pravopys?
Srpen 14, 200718 r Ani jsem si nevsiml,a nekdo poupravil nazev tematu ;) zeby moderator pro pravopys? Mi to tam nějak nesedělo ale jestli chceš dám to zpět, takhle je to poločeské, poloanglické
Srpen 14, 200718 r Ani jsem si nevsiml,a nekdo poupravil nazev tematu ;) zeby moderator pro pravopys? Mi to tam nějak nesedělo ale jestli chceš dám to zpět, takhle je to poločeské, poloanglické ne je to vpohode.... me se to taky vic zamlouva
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.