Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj vsichni,

po dohode se sejdou jsem pripravil nabidku pro superbaky

Jedna se o oznaceni superb klubu ikonkou ico-superbklub.png

dalsi vyhody spocivaji ve vetsim prostoru pro prilohy a moznost vetsiho poctu pm zprav...

Co si otom myslite? Mate zajem se nejak lisit?

Vloženo

ahojky kamarádi,koukám na ty novoty Sem taky mezi těma co dostanou ikonku?snažím se v klubu dosti i jako pořadatel srazu.Nu a další sraz si nenechám určitě ujít. :palec2:

Vloženo
ahojky kamarádi,koukám na ty novoty Sem taky mezi těma co dostanou ikonku?snažím se v klubu dosti i jako pořadatel srazu.Nu a další sraz si nenechám určitě ujít. :palec2:

ty Ládo zcela určitě :palec2:

Vloženo
mrkněte jak u mě to u mě vypadá,myslím tu IKONKU a pokud se vám bude líbit,napište mi a já vám je tam budu postupně a za zásluhy dávat :p:)

aktivní členové již mají ikonky :palec2::) doufám,že líbí :)

Vloženo

Sejdo,děkuji a byl to dobrej nápad.Jen bych byl rád kdyby se nás tu snažilo více než co tu sme denně.jinak doufám,že na ty Plasy dorazí i krušnohorci,když to budou mít kousek od baráku.Skusím zavolat Paoolovi,jak mu budou vycházet služby na Maffíka nemám drát.

Vloženo
kucí není zač :) hlavně,že se líbí :palec2:

Ládo,zkusím Mafymu aPaolovi taky zavolat,uvidíme :) daleko to opravdu nemají :)

Paolo 007 je v té době na dovolené mimo republiku,moc mrzí,ale dovolená má logicky přednost :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...