Publikováno Srpen 31, 200916 r Ahoj všem Tak jsem dnes byl u mého známeho co vymyslel emulzy do motoru aby bylo snižené tření a zvuk motoru Takže kura stala 2000 kč pro benzín pro diesel to stojí dle motoru 1 Motor je tiší 2 zabíra v nišich otáčkach 3 Tato emulze se použivá i pro servo Moje zjištění motor jede jako novej vůbec jsem neslyšel motor a servo no paráda a mé htp zabirá již od 2500 otáček všem doporučuji je to dost znatelne a emulze vydrží 100000 km testování teto emulze probíhalo 1 rok a byla vyskoušena na všech motorech i turbínách Pokud by jste měli zajem kontakt na mé icq 372362285 toto se provádí v Praze ale dá se i domluvit.
Srpen 31, 200916 r super....jako prodejce Vám může pomáhat Hors Fuchs..... a vynálezce asi dostane Nobelovku..... Upraveno Srpen 31, 200916 r od Marek
Srpen 31, 200916 r Autor Chlapy znamej co to vykoumal je na škole na technické fakulte jako kantor. Takže to je člověk ktere si nekecá do huby a já mu věřim a pokud nemáte zajem tak ok
Srpen 31, 200916 r a nějaké testy jsou k dispozici? Porovnání motoru s a bez emulze? ZÁJEM OPRAVDU NEMÁM. Upraveno Srpen 31, 200916 r od Marek
Srpen 31, 200916 r Emulze? Víš vůbec co to je? Heterogenní (různorodá) směs dvou rozličných kapalin. Nejznámější je olej+voda, takže jestli ten známej míchal vodu s olejem tak to klobouk dolů
Srpen 31, 200916 r Tak nevím, jestli to nepřesunout do vtipů . Ty woe 2 litry za toto? Ale, hlavně, že to má lepší zátah od spoda
Srpen 31, 200916 r Tak to pořádně popiš...nějakej odkaz nebo tak něco..........šup šup...nebo to pan kantor pytlíkuje někde ve sklepě?
Srpen 31, 200916 r JÁ TO VIDÍM JAKO TÉMA O NIČEM.......ZASE SE TU BUDE JEN PLKAT...NA TO MÁME HOSPODU....LOCKNĚTE TO A BUDE KLID....
Srpen 31, 200916 r Autor Uprava povrchu snižuje se tření zatachnou se tolerance zníži spotřebu zvíši výkon tot vše
Srpen 31, 200916 r Uprava povrchu snižuje se tření zatachnou se tolerance zníži spotřebu zvíši výkon tot vše děkuji...zcela vyčerpávající a vše říkající odpověď ..kde se to prodává?????
Srpen 31, 200916 r Autor Chlapy tak pojdme se domluvit vyberte jednoho cloveka tady s fora kteremu věřite a uděla mu jednu davku zaplatim a ten dotičný vám poté vše napíše jak se auto chová pokud mu poškodíme motor vše plně uhradime co vy nato a horst fuchs to není a supermarketu to nekoupite Upraveno Srpen 31, 200916 r od lospablos
Srpen 31, 200916 r Autor No, to bysme mohli vyskoušet na nějaký modrý, Raca co to nato nevím přesně co tím mysliš
Srpen 31, 200916 r Autor JJ a testem prošla v pohodě uvidíme Škoda že tomu nevěříte mužu vás přesvěčit ale to musíte mít trochu odvahy
Srpen 31, 200916 r Odvahy? No myslím že to není o odvaze ale já mám své auto rád.... Takže po 100 tis. km se ozvi a uděláme u Tebe trošku menší kontrolu motoru.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.