Přejít na obsah

Gaaspi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Gaaspi

  • Narozeniny 8.7.1981

Kontaktní metody

  • Web URL
    www.freespace.sk

Oznámení Gaaspi

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Áno tesnení pod hlavou taky spomínali jako možnost. Hneď tehdy to nestartovalo ale o den pozdej sem to zkusil a nastartovalo, chvíli sem i nechal běžet motor, pak víckrát už ani to, jenom točí a nenastartuje.
  2. Viem že napíšete choď k mechanikovi ale len tak sa chcem vyrozprávať... Išiel som normálne nič sa nedialo a zrazu začal strácať výkon. Najprv som si myslel to je tým stúpaním tak som začal podraďovať. Zrazu klopanie z motora a parilo sa z pod kapoty. Zastal som, otvoril a vypadalo to ako po výbuchu. Olej všade rozflákaný, voda vyvretá, ani naštartovať už nešlo. Odtiahlo sa a keď som dolieval vodu tak vytekala cez výfuk. Som laik na autá ale viem že ak lejem vodu do na to určenej nádržky a vyteká cez výfuk, tam volačo neni v poriadku...
  3. To ani nemusím do Polska chodiť. U nás hneď v susednej vsi to robia ale nie tam bol problém. Rozdelovač bol zlý.
  4. Díky aspoň som vedel povedať v servise mechanikom že zhruba kde majú hľadať problém.
  5. No však toho sa obávam. V našom meste má škodovka značkový servis ale tí maldí 20 roční chlapi sú školení už na fabie, roomstery a pod. Neviem ako by sa zatvárili keby im tak niekto najel s embéčkou 120 alebo s favoritom... Takí vesnickí opravári sú naj, takých sa popýtam sú u nás v okolí čo sa zameriavajú na staré vozy. Robia aj tie GO čo si písal že rozoberú dajú do roztoku, povymieňajú diely. A aj predzápal sa nastavuje stroboskopom. Som tipický laik že si nagooglim spoustu teorie ale keď otvorím kapotu niesom na tom lepšie ako blondíky z vtipov.
  6. Presne ten mám aj ja. Ale mne to robí len kým je studený motor. Po chvíli keď už sa zahreje tak to už nerobí. Asi mi nefunguje sýtič? Sviečky som dával nové, aj benzinový filter. Ináč som úplný laik na autá tak čo s tým asi do servisu že? Na každej križovatke mi to skape hneď ako pustím plyn.
×
×
  • Vytvořit nový...