Přejít na obsah

HONZATUL

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení HONZATUL

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. To nevim, ja jsem nemel cas to resit, me se to stalo tyden pred odjezdem na dovolenou.V cene je jeste kryt proti hlodavcum-o))) Jo jinak ,ze byl material i s zarovkou za 3000KC tak jsem dostal darek hodinky Skoda a fakt pekny (muzes si vybrat penezenku nebo hodinky)
  2. Jo,delaji z nas blbce a my jim to zerem i s navijakem a jeste za to zaplatime! Doufam,ze se najde nekdo kdo jim ty kabely namoza kolem krku!
  3. Tak dnes v servisu opraveno-vymeneny zapalovaci kabely - pry poskozeny od kuny nebo nejakeho hlodavce. Auto je garazovane a na kabelech jsem nic nevidel.Mam pocit ,ze kuny zerou jen kabely Skodovek-)...Podle mne nam Skodovka neco taji a kabel tretiho valce je vzdy rozkousany-o))). Tak to si mohli vymyslet ve Skode lepsi pohadku! Nicmene jsem lehci o 4000Kc a doufam,ze uz bude pokoj. Simply Clever!!!
  4. Zdravim, vcera na Skoda Yeti 12-2010 60tis km po ujeti cca 20km se rozsvitila kontrolka EPC-auto v nouzovem rezimu bez vykonu a turba.Jsem objednany do servisu, mate nekdo zkusenosti o co by se mohlo jednat? Kabely v poradku. Diky H.
×
×
  • Vytvořit nový...