Přejít na obsah

davidio

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení davidio

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Mám takový pocit, že závada typu "poškozený kabel ke svíčce na 3. válci" je nějaká kódová značka ŠA, protože maprosto stejně diagnostikovaných poruch tu už bylo na fóru víc a vždy se pokazil kabel na 3. válci. Mimochodem mě to s 1.2TSI potkalo taky. Je fakt, že mě opravdu vyměnili onen kabel (minimálně byl od pohledu nový) a vše pak bylo OK, ale otázkou zůstává: proč se kazí pouze a jenom kabel ke 3. válci ??? Auto uz je opraveno. Byl to opravdu poškozený kabel na třetím válci. Jeden kabel stojí 700,- a sada čtyř kabelů 1600,-. Rozhodl jsem se tedy vyměnit všechny kabely.
  2. Kabely jsem kontroloval vizuálně, ale nic jsem neviděl. Ale nechápu, proč se rozsvítila i kontrolka tlaku v pneumatikách.
  3. Ahoj. Také se mi rozsvítila kontrolka EPC a spolu s ní i ESP a kontrolka tlaku v pneumatikách. Motor přestal mít výkon a při přidání plynu sebou auto škube jako by jelo na tři válce. Zítra volám do servisu a uvidím co mi řeknou.
  4. Mozem predat komplet rozsirujucu sadu vratane rezervneho kolesa. Original Skoda. Pravě tuto sadu sháním.
  5. Sháním polystyrenove přihrádky okolo rezervy i s kobereckem. Popřípadě i s heverem a klíčem. Tak kdyby to někdo měl tak dejte vědět.
  6. Přesně tyhle nesmysly sháním. Kolik by jste za ně chtěl?
×
×
  • Vytvořit nový...