Přejít na obsah

martinpavel

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení martinpavel

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Dobrý den, je zajímavé, že problém s ASG převodovkou se u některých majitelů CitiGo vyskytuje pouze kyž má najeto okolo 60 000 km. kontakt : mpl.lorenc@seznam.cz
  2. Dobrý den, ...dopadlo to tak, že se musela vyměnit celá převodovka i s el. ovládačem, v hodnotě 80.000,- . Škoda Auto se ale pochlapila a zaplatila 80% z ceny včetně práce. Od té doby převodovka slouží dobře.
  3. Dobrý den, .... tak ASG převodovka opět začala zlobit, takže jsem opět objednán do servisu. Poslední výjezd už dokonce skončil odtahem. ( startér vůbec netočil ). Můj názor na závadu je takový, že jde o chybu v teplotním čidle převodovky. Toto usuzuji z manuálu, kde na str. 21 jsou popsány situace ASG převodovky. Dám vědět jak jsem dopadl.
  4. Dnes, v servisním středisku a po konzultaci přímo s výrobcem, přehrán software řídící jednotky ASG převodovky a zatím vše ok. Přesto jsme ve spojení se servisem a máme nový program prý otestovat.
  5. Závada se projevila i v autorizovaném servisu a i tam potvrdili, že jde o velice nebezpečnou závadu, avšak vůbec nevědí co s tím. Tudíž dnes posílají dotaz přímo k výrobci.
  6. auto je již dnes v servisu, ale i tam nad touto závadou kroutili hlavou a slyšeli o ní poprvé. I mně měnili v roce 2014 řídící jednotku řazení a to i přesto, že nebyl žádný problém. Já mám najeto 61 000 a popisovaná závada začala okolo 60 tisíc. Dám vědět jak jsem dopadl.
  7. Dobrý den, mám problém s převodovkou ASG. martin pavel
×
×
  • Vytvořit nový...