Přejít na obsah

LuKo78

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení LuKo78

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Řízení? A co presne by to melo dělat?
  2. Zdravím, .....tak o víkendu vyměněno horni uložení tlumičů. Zámky, panty, čepy VŠE promazáno, ale přesto to klepání je stále dost slyšet. Jsem si jisty ze je to přední osa. Na padá Vás Prosím ještě něco, či by to mohlo dělat?
  3. ....ještě bych se rad zeptal.Pokud se to vymeni a dělalo by to dal, jake jsou další případně možnosti?
  4. Vyborne. Dam to ještě jednou na servis ať to prověří. Děkuji. Snad to bude ono.
  5. Aha?Tak to asi ne.Ja mel za to, že horní uložení bude přes to ložisko. Co to prosím obnáší? Můžete mi napsat jake díly jsou potřeba?
  6. Bylo to na STK na stolici i na dvou servisech nezávisle a nikde zadna vůli, prostě nic. Vyměnil jsem čepy, stabilizátory, ložiska i tlumiče.
  7. Je to Superb II 08/2010 kombi 4x4 Elegance. Motor 1.8 TSI. Najeto 245000. Zadne jezdeni po Praze ani v terenu. Myslim ze tak do 235000 km nebylo vubec nic slyset. Nic jsem nevymetl za kanal a nikdo jiny s tim nejezdi. Jsem 2. majitel. Předtím ředitelství DHL. Jinak zvuk opravdu vychází od předního pravého kola. Tento jev nepozoruji jen já, ale vnímali ho i jiní.
  8. Zdravím, řeším již přes 2 měsíce nezvykle vleklý problém. Na Superbu se mi začalo ozývat tlučení - ťukání na přední nápravě hlavně u pravého kola. Vyměnil jsem postupně, čepy, stabilizátory, ložiska i tlumiče, ale stále hlavně při pomalé jízdě např. po nerovné silnici - výmoly, apod...se ozývá tento tlumený téměř "kovový" tlukot. Prosím o radu, co s tím. Napadá Vás něco? Budu velmi vděčný za nasměrování. Lukáš
×
×
  • Vytvořit nový...