Přejít na obsah

one282

Uživatel
  • Počet příspěvků

    2
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil one282

  1. V 24. 1. 2020 na 21:19, Medal411 napsal:

    One282 určite bude stačiť len termostat pokial sa Vám nestráca kvapalina ako som už skôr písal je to robota na 1hod vypúšťať kvapalinu netreba sama vytečie zbytok doleješ na prírube hadici je z hora “klik” na plochy šrobovak treba to odistit a pootočiť koleno hadice pre lepší prístup treba demontovať trúbku intecolera a naporove sa sanie za chladičom   Náradie bežne imbus Torx a pod 

     

    Díval jsem se do dílenské příručky a jak píšete, není to nějak extra složité. Jediné, co mě od toho odrazovalo, je právě vypouštění chladící kapaliny a postup naplnění systému - kdy je třeba ten speciální adaptér s ventily pro plnění podtlakem. Jestli píšete, že jste to měnil bez vypouštění celého systému, a pouze dolil kapalinu, co vytekla při výměně termostatu, a nebyl problém se zavzdušněním, tak to asi taky vyzkouším vyměnit a uvidím, zda to pomůže.

  2. Zdravím vás, poslední rok se podobně chová O3 2.0 TDI 110kW CKFC - v chladných měsících se hůř zahřívá, teplota vody při mírnější jízdě ani nedosáhne teploty 90°C - odečítáno na palubním ukazateli. V ofiko servisu chtějí měnit komplet díl - https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/04l121026ae-termostat-kompletni-skoda-27177.html, což mi nepříjde nutné (k tomu samozřejmě práce a nová chladící kapalina), řekl bych, že pokud vyměním pouze termostat - https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/04l121113b-termostat-skoda-27178.html, mohlo by to být OK. A nebo taky ne, jak píšou ostatní, ale něčím bych začal.

     

    A teď dotaz na vás, kdo se do toho pustili sami - je nutné vypouštět komplet chladící kapalinu? Je potřeba nějaké speciální nářadí?

     

    Díky

×
×
  • Vytvořit nový...