Přejít na obsah

Markuss

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Markuss

  1. ...čili tomu, kterému se to ani ve 180tis. km nestalo...nešlape více na plyn a z kopce vyřazuje na neutrál.
  2. Ohledně toho podpalování: Dodnes, nikdo nedokázal , uspokojivě říci skutečnou příčinu tohoto problému. Proč se to někomu stane a někomu ,se stejnou motorizací, nikoliv?
  3. Fabia 1.2 HTP 40kW, vyrobena 26.dubna 2005...do provozu o 14dní později. Stav km k dnešku, pouze 94tis. opravy/výměny: - vymačkané silentbloky v před. nápravě už ve 20tis. - výměna za kvalitnější - 3x měněná tryska ostřikovače - jednou za čas prostě vystřelila z pouzdra. - L.P. ložisko kola- výměna - výfuk komplet výměna - před.kotouče ve 45tis a potom v 84tis. - výměna - snímač otáček vačkové hřídele- výměna - vypálená cívka u svíčky - výměna - GO hlavy motoru + rozvody v 90tis. - výměna svíček, oleje, brzd. kapaliny,filtrů.. v intervalech častějších než bylo předepsáno . Olej původní 10W40 Schell, potom pravidelně 5W40 Texaco. - výměna původní baterie Akuma po 8 letech.
  4. ..no u HTP je možné asi všechno :-) Já už se pomalu zaměřuji na nový vůz a tohle si nechám jako druhý vůz do rodiny...když to vydrží .
  5. Mám známého , který měl ve firmě 3ks 1.2HTP 40kW...ani u jedné se ani po 180tis. nic takového nedělo. Na druhé straně krom mne , znám dva kluky kteří to řešili ve 120tis a jeden dokonce v 60tis. Tak babo raď co je špatně:-) ?
  6. Používal jsem 5W40 Texaco. Na té fotce je větší a menší ventil..čili asi to tak je. Zase tak moc jsem to nezkoumal. Rozvoďák byl už vytahanější ,ale dle slov mého servisáka, byl řetěz ještě ve slušném stavu (oproti jiným Fabkám)...prý díky pravidelné výměněn oleje.
  7. Mám 1.2HTP 40kW..v 90tis podpálené vetily (klasika).Jízda na dva válce. I když jsem měnil olej po 7tis pravidelně. Oprava vč. rozvodů 15.200Kč. Jsem zvědav jak dlouho to zase vydrží:-)
×
×
  • Vytvořit nový...