Přejít na obsah

Streptokok

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Streptokok

  1. Ahoj, mám podobný dotaz. Mám wav soubory ( kvůli zachování vysoké kvality ) na SD kartě. V každé složce mám rovněž k albu fotku. A teď otázka: U 50 % mě to fotku ukáže, u 50% ne. Zkoušel jsem zjistit jaké soubory to neukazuje, ale nic nevypátral. Shrnutí - všechny jsou ve formátu JPG. Všechny jsou do velikosti max 800x800 pixelů. Všechny mají okolo cca 200-500 Kb. DPI jsem zkoušel také upravovat. Avšak nějaké ukáže a některé ne. Nenašel jsem pravidlo, dle jakého to některé fotky neukáže. Díky za radu. Petr.
  2. Nebude náhoda, že mám také Pirelli Cinturato P7. Pročítal jsem recenze a dost lidí si stěžuje, že jsou hlučné. Jinak za mě Continentali. Z tou geometrií je to taky zajímavé. Na zimu budu kupovat nové gumy, tak tu geometrii nechám udělat.
  3. Děkuji Aleši. O té příručce jsem věděl, ale našel to až napodruhé.
  4. Ahoj, prosím o radu. Při jízdě na jakýchkoliv nerovnostech ( nejvíce ale na přejetí např. tramvajového pásu ) je slyšet na zadní víceprvkové nápravě tlumené klepání. Auto v servisu bylo a žádná závada nenalezena. Je to zvuk podobný jako když jsou vymačkaná ramena. Díky Petr.
  5. Ahoj, prosím o radu. při jízdě v jakékoliv rychlosti, ale při nízkých otáčkách ( cca 1000-1100 ) je slyšet v motorové části kovové chrastění nějakého plechu. Zachrastí to i když na místě prošlápnu plyn a nechám ho spadnout na volnoběh, tak těsně před tím, než spadnou na volnoběh to zachrastí a hned přestane. Je to slabý zvuk, jako od nějakého krycího plechu, který takto rezonuje. Díky za rady. petr
  6. Ahoj, prosím o radu, případně foto jakým způsobem je uchyceno levé vnější zpětné zrcátko na Octavii 2013 combi. Jde mě o to, že při jízdě se zrcátko na nerovnostech nepatrně třese a tím je odraz v zrcátku rozostřený. Celé zrcátko je pak možno rukou hýbat nahoru a dolu o milimetr více než zrcátko u spolujezdce. Myslím, že by stačilo dotáhnout pouze nějaký šroub, na kterém drží ( ne v kloubu ) na dveřích. Jen nevím jak se k němu dostat. Děkuji Petr.
  7. Ahoj, na mém trojkovém combi ( víceprvková zadní náprava ) je při jízdě slyšet hučení zadních pneumatik. Závada je již zjištěna - dělají to pneu. Budou oskákané, nebo mít jiné defekty. Budu řešit výměnu zadních tlumičů, ale má otázka je zda lze tyto pneu na zadní nápravě nějak oživit. Mám na mysli např. výměnou zadní pneu za přední a poté ostřejší jízdou ( prokluz, brzdy, prudké změny směru ) po nějaké době srazit defekty na únosnou mez. Vzorek mají ještě dobrý. Někde jsem i četl, že doporučovali prohodit pneu křížem. Tzn. levá zadní za pravou přední. Jinde zase záměny stran levá za pravou absolutně zamítali. Díky za Vaše zkušenosti. Petr
×
×
  • Vytvořit nový...