Přejít na obsah

lenny1988

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem lenny1988

  1. Nesnáším ty plastové kurvítka...
  2. Stalo se přesně to co jste napsal. Musím to vyměnit komplet, no...nevím jaká je cena, radši se po tom zatím nepídím, ale tipuju tak dva tři tácy...
  3. Stalo se, u řidiče to bylo jen tuhé. U spolujezdce se pokazilo to blbé silonové kolečko na které je připojený motorek. Je to na výměnu...akorát to je celé zanýtované takže pokud někdo ví, jak to z toho vytáhnout aniž bych musel odvrtávat nýty, tak sem s radami. Díky moc.
  4. Zdar, trochu té radosti po ránu : V pátek jsem šel na úřad přihlásit dovozovou fabku 1,9 TDI z Německa, auto jede jak šlak všechno klape a funguje jak má i když r.v. 2005. Chlap na úřadě mi povídá: ,,Jo pane, to bude až v pondělí, musí to projít kontrolním systémem.'' Jako amatér vím o tom houby, takže jsem vyplnil papíry a šel pryč. Za deset minut jsem volal chlapíkovi, co mi to auto prodal a on mi sdělil že je to blbost, že ta kontrola trvá jen pár minut. Nakonec mi pán na úřadě techničáky a značky ,,ochotně'' vydal :-) co bylo mezi tím se zde nehodí rozebírat. V neděli ráno sedám do auta, a cestou do práce si otevírám okýnka ve předu abych se nadýchal taky toho jarního vzduchu. Po hodině cesty do práce, jsem na kost zmrzlý vystoupil z mého ,,nového'' vozu a šel si uvařit hrnek horkého kafe. Nyní se tedy táži, nemá někdo nápad jak a hlavně kde v neděli opravit nefunkční okénka?!! OBĚ!!! Děkuji.
×
×
  • Vytvořit nový...