Přejít na obsah

luha75

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil luha75

  1. Jak píše wirer origo ze Škodovky nejsou ani kabely, ani reproduktory. Pro Rapida je originální sada pro dodatečnou montáž, ale pouze středy bez výšek a cena je 2.242,-Kč, za to se dají sehnat lepší. Můj rozpočet: Zadní 2 pásmové reproduktory Alpine 1290,-Kč, MDF podložky a kabeláž včetně pinů cca 450,-Kč.

    Kdyby byl zájem dohledám typ repro, ale je jich fůra.

  2. V 11. 11. 2017 na 1:11, ferda25 napsal:

    Jsem ze Strakonic, stačí napsat soukromá zpráva.

    Dobrý den všem tady na fóru.
    Rád bych využil tuto možnot a poděkoval ferda25 za super pomoc při aktivaci zadních repro (řešeno zde na fóru).
    Vše proběhlo perfektně, super komunikace a ochota, kéž by autorizáky fungovaly alespoň z poloviny podobně :clap::clap::clap:.

    Takže pokud máte někdo podobný problém s úpravou a nakódováním řídící jednotky vašeho miláčka, nebojte se požádat, určitě se domluvíte.

    Ať nám to jezdí :scooter:.

  3. Prosím o radu, nechal jsem ve firmě, která dělá ozvučení do aut, dodělat pro Rapida 2016 zadní repro, doufaje, že Swing to pozná a nabídne možnost nastavení hlasitosti přední/zadní a balance. Chtěl jsem to pro děcka, aby jim to hrálo vzadu a já měl v předu klid.

    Zadní repro po zapojení hraje, ale funkce ve Swingu se nezobrazila, stále pouze přední repro.

    Ve firmě mi poradili, že musím do Škodovky "nakódovat" rádio. Dnešní info z Autocentrum Šmucler - nejde, rádio je vyrobené pouze pro přední repro, zadní nastavit nejdou. Je to možný? Nemáte někdo zkušenost. Díky moc.

×
×
  • Vytvořit nový...