Přejít na obsah

Sissinka

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Sissinka

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Klucí, děkuji za rady. Prozatím do toho ale asi nepůjdu, uvidím časem. A taky jste mi nějak vystrašili s tou technickou! Pro e1. Tak jsem asi jako tvoje přítelkyně, protože motor teda netočim nad 4000 nebo nedejbože 5000 otáček :-) A když se necítim na předjíždění, tak prostě nepředjíždim. Bláznů na silnici je už tak víc než dost... Taktéž ti děkuji za cenné rady.
  2. Jo, tak to je mi už jasný! Děkuji za odpověď.
  3. To jsem zapomněla zmínit, ta oktávka je diesel. Děkuji za nabídku, možná se ozvu!
  4. Díky za odpověď. Jezdím v práci s dvojkovou, už celkem dost "volítanou", 77kW oktávkou a ten rozdíl je teda znát!! No, ještě o tom popřemýšlím.
  5. Aha, tak v tom případě jsem Vás fakt asi blbě pochopila! Takže co byste mi radili? Nechat si to zapsat do TP nebo ne? V březnu příštího roku mě čeká první technická a nerada bych, aby s tutim byl nějaký problém... Čím víc informací mám, tím míň se mi do toho chce jít! :-O
  6. Děkuji Vám za rady :-) Pro e1. Nepočítam s tim, že by se výkon zvýšil na 90kW, stačilo by mi těch 81, přinejhorším 77. Někde jsem četla, že lze zvýšit max. o 30%. A děkuji za radu ohledně předjíždění :-D Řídím teda už 17 let, bez jediné nehody, bez jediné pokuty, tak myslím, že už mam něco naježděno (no, ročně tak 7000 soukromě a 8000 služebně). Ale je fakt, že doteď jsem jezdila jen s felicií a fabií, takže ten rapid se řídí a chová uplně jinak. Přeji všem pěkný den.
  7. Dobrý den, pánové. Potřebovala bych poradit ohledně načipování. Mám pár týdnů rapida 1.2 TSI, 63 kw, jede to docela svižně, ale předjíždět se s tim moc nedá :-O A taky bych se chtěla prostě víc svézt. Nedávno jsem objevila, že existuje něco jako chip tunning a přemýšlím o tom, ale nevím, jestli to má smysl, jestli to nepoškodí auto atp. (četla jsem o tom na internetu leccos). Mohl byste mi někdo poradit, napsat klady, zápory, popř. doporučit nějakou spolehlivou firmu okolo Plzně. Předem moc děkuji.
×
×
  • Vytvořit nový...