Přejít na obsah

Placka1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Placka1

  1. To jsem si taky říkal. Zkusím se ještě podívat jestli někde není jinde to čidlo. Když tak to dám elektrikáři co se vyzná ve skodovkach . Děkuji
  2. Psal jsem to na telefonu a nepřečetl jsem si to. Pokud jsem někoho tím urazil, omlouvám se a text opravil. Snad je teď v pořádku .
  3. Zadar lidi. Měl bych dotaz. Auto jsem koupil s tempomatem, ale nefungovalo. Koukal jsem na pedály spojky a brzdy, znamky o montazi(dodatečné) ani památky. Jen originální izolace žádný připojený kabel od temp. Myslel jsem že někdo namontoval jen páčky. Pak jsem se dozvěděl, pokud je v paměti závad chyba, tempomat nepůjde. Diag. mi píše snímač hladiny/ teploty oleje signál chybí. Mám Roomster 1.4tdi 59kw rv.07 je tento snímač na vaně? Protože teď jsi nevybavuju zda-li jsem ho tam viděl a to si měním olej sám . Nebo najdu ho někde jinde? Děkuju
  4. Nemá s tím mým problémem ještě někdo zkušenost? Neviděli jste to u svých TDI ? A jak jste to řešili ?
  5. Ano už vím o co jde, většinou na EGR ventil se pouziva. Dík za odepsání
  6. Taky jsem už měnil to těsnění v práci kdysi a zákazník už nepřijel. Teď jsem to vyměnil na dvou vozech se stejným motorem a prolíná to zpět. Čistil jsem to hadříkem jen od oleje. Tak že vrypy nemohou být. Jelikož nemám momenťák tak jsem si šrouby označil a dotáhl na značku plus trochu více. Ten kligerit co ty píšeš to je to těsnění z "gumy? " Koukal jsem na něj na internetu. Byl by lepší než plechové? Ještě jsem přemýšlel, že bych tam dal slabou vrstvu silikonu. A jestli mě to nase.. tak to asi udělám :D. Nechci riskovat olej v naftě i když tam kde to uniká tak je tam přívod a odvod nafty aspoň myslím. Jinak děkuji za odpověď .
  7. Ahoj škodaváci, měnil jsem těsnění pod dandemakem protože nafta či olej prolínal a bylo dosti viditelné. A po pár set km se to objevilo znovu. Řekl bych že je to nemoc PD motoru. Těsnění plechové. Nemáte s tím zkušenost někdo?
  8. Aha, to je pěkný teda. Já myslel, že pomůžu prodloužit životnost tim
  9. Ahoj škodovaci uměl by někdo z vás vyřadit EGR ventil pomocí diagnostiky? Chci zaslepit, mám DPF. Nechce se mi dávat 3500kc. Děkuji.
×
×
  • Vytvořit nový...