Přejít na obsah

Johny_G

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Johny_G

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. U Samsungu nikdy nevíš, co dostaneš :-). Pod značkou J5 (2017) se prodávají nejméně 4 různé telefony s odlišným hardwarem. Rekordmanem byla, tuším, Galaxy S4 s 29 různými zařízeními, s propastnými rozdíly ve velikosti RAMky, frekvenci procesoru, počtu jader, a dokonce i počtu fyzických procesorů :-D. S9 už to stáhla na lidových 7 telefonů (dalších 6 na S9+). Ale všechny varianty J5 by měly mít Cortex-A53, což je 64bitový procesor - samozřejmě není nikde psáno, že na tom musí běžet i 64bitový systém, a v tom je právě největší past APKMirroru :-). Nicméně mám za to, že v konečném APK už region lock není, že se to filtruje jen na úrovni Google Play. Možná byl problém v něčem jiném, a jen se to shodou okolností vyřešilo během toho bastlení s VPNkou :-). Minimálně mně to ve středu zafungovalo ihned, a stejně tak první trojková verze před několika měsíci, když jsem to používal přímo v telefonu. Ale tím si nejsem jistý, to mohlo zase souviset s něčím úplně jiným.
  2. Na APKMirror pozor, od trojky vydávají separátní APK Android Auto pro ARM, Intel, 32bitové a 64bitové procesory. Google Play vám přidělí správné, ale tady si musíte vybrat ručně. Já instaloval trojku normálně odtamtud, ale musíte se prokliknout na správnou architekturu: https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/android-auto-3-0-5705-release/#downloads Samsung Galaxy J5 (2017) by měl být arm64, stejně jako většina novějších telefonů. Starší bývají arm, u některých výrobců (typicky ASUS) je to analogické - na starších x86, na novějších x86_64. Jinak svůj problém jsem vyřešil tak, že jsem vzal ze svého auta tuhle jebku, zapojil ji do AUXu a je to. Ale je to zase klubko kabelů, které člověk nechce v moderním autě mít :-).
  3. @Mistrfilda Au, toho jsem se bál :-). Doufal jsem, že bych třeba u svého telefonu nechal povolený jen profil na telefonování a Media nechal volná, ale tady se mi to nepodařilo. To by mě zajímalo, jestli to mají jiní výrobci stejně... No každopádně díky!
  4. Mám takovou, možná přiblblou, otázku. Když si v trojkové Octavce (facelift, dělená světla; mám to jen půjčené tak neznám detaily infotainmentu) připojím mobil přes Android Auto, tak už neexistuje žádný způsob, jak nechat přes BT streamovat hudbu jiného pasažéra? Standardní cesta přidání telefonu přes Bluetooth mě nakopne s tím, že už je jeden připojen přes Android Auto, tak nevím, jestli se nedá někde něco selektivně zakázat. Já tam chci mít Waze, ale s rádiem ať si každý dělá co chce :-).
×
×
  • Vytvořit nový...