Přejít na obsah

kecal1991

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem kecal1991

  1. kecal1991

    Zvuk od kola

    Zdravim,mam dotaz,při jzdě mi obcas zacne piskat od praveho kola,při zatoceni prestane piskat popřipadě když za jizdy zatahnu ručni brzdu tak to taky přestane.Nekdy to nepiska i dva tydny pak zase jednu jizdu piska pak ne.Kdyby to bylo ložisko tak to piska porad ne ?
  2. A jeste takovy dotaz...Muzu pouzit tyto kotouce http://autodily-az.cz/brzdovy-system/brzdove-sady/zadni-brzdove-sady/brembo/zadni-brzdove-kotouce-a-desticky-skoda-octavia-brembo-16000?gclid=Cj0KCQjw5fDWBRDaARIsAA5uWTiGE8CDZ0S-JHtLNst9334eZZ-zCSc9qLX9KJDXmizowdo-GIcpFyUaAltLEALw_wcB ??
  3. Aha tak dik..zitra koupim snad to bude ok .
  4. Ja tam nenapsal zadne info aha Skoda Octavia combi r.v. 2001 ,nevim jestli pomuze i VIN ale ten je TMBGE41U012497307
  5. Zdravim, mam dotaz.Při vyměně čepu řizení jsem zjistil,že předchozi majitel vyměnil pouze jeden čep,ale ja už měl koupene oba tak jsem vyměnil oba.Ale zjistil jsem ze druhy čep byl jiny,tudiž delka zavitu byla jina.stejne jsem to vyměnil,stim že mi to seridi na geometrii.Hned na druhy den jsem sjel na geometrii a tam mi řekl že to mam brutalně rozhazene.To mě něpřekvapilo :-) .Pak jsme zjistili že na každe straně jsou i jine axialni tahla řizeni.Tudiž mi poradil at vymenim tahlo řizeni ale nevim jak ma byt spravně dlouhe.Nevite otom něco ? :-)
×
×
  • Vytvořit nový...