Přejít na obsah

moryk87

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem moryk87

  1. Vcera jsem se byl na auto podivat. Uvnitr je jak novy, zvenku jen maly tukanec, jinak opravde pekny. Motorove se mne zdalo taky ok (je to CAVE), tahlo dobre a ve vyfuku nebyl olej. Ty svihadla vzadu mne dost prekvapila. Volant bych pripadne urcite menil, to RCD330 je zajimava alternativa, diky. Prez OBD port v appce Carista jsem udelal zakladni diagnostiku a vyhodilo mne to tenhle kod: P2263 - Turbocharger/Supercharger Boost System Performance Engine: 02940 Googlil jsem vsude mozne a muze to byt neco s regulaci turba, ale taky neco vetsiho. Takze mam obavy z velky investice ihned po koupi i prez zajimavou cenu. V kolika km je doporuceno delat rozvody? V 80k km?
  2. O CAVE a CTHE jsem si nacetl. Nevim ale, kde v aute je tohle znaceny. A hlavne CTHE je v pozdejsich modelech a ty jsou jiz moje financni moznosti... Urcite chci, aby RS melo najeto kolem 100k odkaz Trochu mam obavu z toho najezdu ikdyz pan tvrdi, ze ma k tomu papiry. A je u ni nestandart, ze nema multifunkcni volant a zadni senzory - ty mely vsechny RS. A tech 79k je tak akorat na rozvody
  3. Zdravim, planuji nakup jete Fabia II RS, chtel bych se proto optat na co a kam se divat abych poznal, ze auto je bourane/spravovane. (Jeste predtim nez s autem pojedu do servisu na prohlidku)
×
×
  • Vytvořit nový...