Přejít na obsah

tomm1k

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení tomm1k

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím, nevíte někdo o slušném supovi na prodej ? Ideálně kolem 200tis. kč. (dsg, tdi 125kw,elegance).
  2. Ještě jeden dotaz ....., je pravda že má superb 1.8tsi s DSG přišrcený krouťák (Nm) právě kvuli dsg oproti manuálu ?A jestli ano, je to nějak u tak těžkého auta poznat na jízdě ?
  3. Super, díky moc za reakce :-) Nezbývá než najít někoho v okolí a projet se ... ?
  4. Díky za info :-) Jde mi hlavně o svezení a pocit. DSG neznám tudíž se ptám (možná hloupě), ale četl jsem názory že není moc plynulá, cuká při popojíždění v kolonách,couvne při rozjezdu do kopce (hydro mi po puštění brzdy držel auto na místě i v prudkém kopci, v mírném nebo na rovině krásně jel dopředu),nekomfortní při parkování a popojíždění ... ?Tak nějak si říkám že to musí být blbost, protože jinak by takový automat postrádal většího smyslu _? ?
  5. Zdravím, trošku oživím téma o DSG .. . Je zde někdo z okolí Opavy,Ostravy,Hlučíná kdo má supa v benzinu s DSG ?Zajímali by mě reálné zkušenosti a také bych rád auto s dsg vyzkoušel. Mám zkušenosti kdysi jen s klasickým automatem (hydro) a dsg je dost jiné, někomu prý sedne někomu ne. Předem moc díky.
  6. To chápu, ale nejraději bych prodal momentální auto jelikož příští rok by při prodeji mělo zas o kus nižší hodnotu (mazda 6 gh 2.5 gta). No zkusím ještě pohledat, v opačném případě si nechám zatím co mám kašlu na to.
  7. 240 tisíc je u mě mimo možnosti letos... prodávám svoji šestku kolem 195-190tis a potřeboval sem ať mi po koupi druhého auta alespoň něco málo zbude .. (předěláváme byt, každá kačka dobrá.. ). Navíc naftu bych asi odrovnal a ta by odrovnala mě (na servise) jelikož nejezdím dálky (ikdyž tuším že právě s výkonou naftou musí být dsg super volba). Budu muset hledat tedy dál nebo jinde ... popřípadě si nechat auto co mám teď a neprodávat.
  8. Tak to vypadá že s takovou asi nekoupím rozumně nic co .... nebo by někdo o něčem tady z fora věděl ? Nakonec mi nezbyde než si radši nechat co mám a nic neprodávat a nekupvat. Superb se mi líbí a motor 1.8 tsi mám rád..stejně tak mě láká dsg. Ale u nás je to asi mega sázka na nejistotu.
  9. Pán se superbem je v chebu, takže bych i mohl věřit že jezdí do němec pracovně.
  10. Nečekám leštěnku :-) Potřebuji jen pohodlné rodinné auto v benzínu a škodovky se mi líbí. Octavii 2 jsem už měl, takže bych rád něco většího, s automatem (není podmínka). Proto uvažuji ještě i tom passatu z odkazu ... je od klasického dovozce(prodejce), a dají se u něj reklamovat případné skryté vady..nicméně superb nabízí víc a je hezčí než passat.
  11. No pán s tím jezdí pracovně denně do německa, takže psal že oprava se mu zaplatila (odjezdila) a chce superba 3. Auto pochází z německa. Uměl by tady někdo vičíst více třeba z VIN ?A hlavně ta oprava podle faktury ... je to motorově v cajku ?Je to vyroba 2008, v provozu 2009, v něměcku jeden majitel, v ČR on. Jinak uvažuju ještě o tomhle ... passat Bylo by tam mé vysněné dsg, ale zase je to passat a má větší nájezd, takže převodovka bude na hraně životnosti ?Plus u passata vyžší náklady na servis oproti superbu (udajně) ?
  12. Chtěl jsem původně konečně automat, čili s dsg, ale v mém rozpočtu sem nenašel vyhovující (160-185tis). Takže bohužel opět manuál. Míval jsem octavii 2 rv.2011 1.8tsi facelift v maximální výbavě, po výměně motoru na kulanci od skodovky a super auto.. bohužel sem ji prodal a nahradil něčím co se ukazalo ne moc rodinné, takže prodávám a sháním opět klasiku, škodu.
  13. Prodává soukromá ososba.Cena 130tis. Pán psal, že měl v plánu po opravě auto prodat plus mínus za rok až se mu to zaplatí. Mám hromadu fotek o které jsem ho poprosil, vypadá hezky ... jde mi o ten motor, zda jde z faktury poznat jestli je to opravené pořádně.
  14. Zdravím fundované členy, prosil bych o radu ohledně koupě Superbu 1.8 tsi. Mám možnost koupě za příjemný peníz, motor po GO, včetně napínáku (potkal se). Mám k dispozici fakturu z opravy, ale nejsem mechanik ... pozná někdo z faktury zda byla oprava provedena řádně včetně všeho duležitého a zda motor po opravě vydrží a nebude brát olej ? Je to typ BZB, tudíž ten méně poruchový myslím.. ? Moc díky.
×
×
  • Vytvořit nový...