Přejít na obsah

autoroom

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení autoroom

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Díky za reakce, to auto mám teprve tři týdny a když jsme jej projížděli bylo v pohodě, doma pak v pohodě. A jednou ráno po třídenním stání slyším to zarachtání po startu, dvě tři sekundy. Tak říkám a doprdele a začal sem googlit víc než před koupí, kdy sem si vygooglil, že tyto problémy jsou jen do určitého data. Auto do provozu v lednu 2012 . . . no ale to není datum výroby, takhle hloupě naletět, tři měsíce někde stálo než na něj přišla řada. Chtěl sem to řešit tak jsem napsal do dvou servisů zde u nás, jeden obyčejný a jeden AS, kolik stojí oprava toho rozvodu. Bylo mi odpovězeno cca 10000+1800 olej a filtr a 10000. Ceny v pořadí jak jsem je zmínil ty servisy. Tak jsem si zavolal do toho levnějšího a vyptával se ještě, na změření řetězu a tak, no a došla řeč na to datum. Bylo mě řečeno že od tohoto data jsou rozvody v pořádku, že to sice zarachtá při startu, ale že to už je projev toho motoru. Že ať se podívám na datum výroby motoru a že jestli to moje šlo ven z fabriky 9/2011 tak motor by neměl být starší jak to datum. A nemusím to řešit že až tak ve sto tisících. Tak sem chtěl zjistit to datum výroby motoru ve finále, ta samolepka na sání u mě chybí a hledal sem tedy nějaký plechový štítek na motoru a našel jen samolepku na chladiči oleje. Najeto to má 67000, podle zdejšího fóra je to hranice kdy se ty rozvody ozývají. Tož uvidíme. Poslechnu Pawouka a budu poslouchat motor. To zarachtání jsem zatím slyšel třikrát až čtyřikrát a pak zase nic, za studena. Dnes tři starty a nic. A jestli můžu mít do tohoto vlákna dotaz na ty rozvody, když už sem se tak rozepsal . . . je to náhlá smrt nebo přichází postupně? Myšleno zvukový projev řetězu se prodlužuje?
  2. Jestli ten můj motor byl vyroben po tom slavném datumu 18.6.2011.
  3. Děkuji, ale tohoto bych si všimnul, asi se to původnímu majiteli odlepilo... Nicméně na chladiči oleje je tato nálepka, lze to považovat za datum výroby +-?. Za předpokladu že ho nikdo neměnil. Děkuji
  4. Dobrý večer, chci se zeptat jak zjistím datum výroby motoru. Kde hledat na motoru 1.2 TSI nějaký štítek s tímto údajem? Děkuji za radu.
×
×
  • Vytvořit nový...