Přejít na obsah

Raddy78

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Raddy78

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak oficiální zpráva ze ŠA, pro dannou konfiguraci nejsou schváleny nové emisní normy k dostání nejdříve konec června. Takže hledám alternativu u konkurence. Na to nemám nervy.
  2. Habi001 to máš samozřejmě pravdu, jelikož za mnou čeká dalších 1000 lidí a ještě se o něj poperou. Ale štve mě, že nejsou schopni dát relavantní info, ať se člověk dle toho může zařídit.
  3. Jo kompentace žádná, páky taky ne, proto čekám chvíli co se dozvím a pak asi odstoupení. Zálohu nedostali, jelikož jde o dlouhodobé dodávky do firemní flotily.
  4. Tak já jsem Karoqa objednával v době kdy byla kombinace 1.5 TSI s 4x4 a DSG v nabídce na smlouvu s termínem dodání. Chvíli počkám co bude a když nebude jasno, výpověď smlouvy a výběr jiného auta.
  5. Tak nevím, co se děje ve ŠA termín dodání ve smlouvě 15.2.19 auto ještě není ani ve výrobě, dealer není schopný dát termín ani žádnou korektní informaci. Připadám si jak v ‘89 při čekání na Favorita. Další objednaná O3 přišla 10 dní před smluvním termínem.
  6. Karoq 1.5TSI 4x4 objednán ve 47kt/2018 slibované dodání 9kt/2019. Jen když to tady čtu, začínám mít obavy o volbě motoru. Měl jsem zůstat věrný 2.0 TDI.
×
×
  • Vytvořit nový...