Přejít na obsah

hrbeklibor

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem hrbeklibor

  1. Čau lidi, jsem tu novej, ale chtěl bych se zeptat...asi trochu blbě. Někdo tady řešil, že Superb FL nemá ty systémy tak dokonalý, jako Passat FL. Proč si tedy nevzít Passata? Ptám se proto, že chci objednávat auto a nemůžu se pořád rozhodnout mezi Arteon, Passat FL a nebo Superb FL? Přitom cenově to vychází skoro stejně, když se od VW odečte podnikatelský bonus. Je nějakej důvod proč místo VW koupit Superba? Neberte to hlavně jako rejpání, ale rada by se mi hodila :)
  2. Zítra mám domluvený 2 auta v Litoměřicích. Každý po 100km. Není to žádná sláva, ale myslím, že mi to bude stačit. Nic lepšího jsem nesehnal. Ono by mohlo stačit, kdyby po lidech chtěli zálou 10tis na spoluúčast a třeba 5tis pro případ, že bych v autě, nebo na autě něco zničil, jak píše M_ike. Ale 5tis za víkend že mi ho půjčí, to určitě ne. Jinak jde o 2,0TDI, 110kW, DSG, Předokolka a 2,0TDI, 140kW, DSG, 4x4 tak se těšim :)
  3. Řešili jsme to po telefonu. Na víkend nepůjčujou proto, že se jim auta vracely zničený. No a tohle mi nikdo nenabídnul a ani mě to nenapadlo.
  4. Tak zatím se mi ozvali 3 prodejci. Ani jeden nepůjčí auto na víkend. Po Praze není problém si zajezdit 45 min. Nejdéle se mi povedlo v Litoměřicích u Horejska, po dobu otvírací doby, tedy od 7 do 18 hod. Ale jen 100 km max.
  5. Zdravím, nevíte někdo, kde by mi půjčili auto na víkend? Rozhoduju se mezi Superbem 3 a Passatem B8, 140kW, DSG, 4x4. Jenže většinou je ta testovací jízda cca 4-5 km a to mi opravdu nestačí. Máte někdo zkušenosti, kde by byli teda ochotný půjčit auto na víkend, nebo alespoň na jeden den? Dík moc.
×
×
  • Vytvořit nový...