Přejít na obsah

Radim Kubicek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Radim Kubicek

  1. Hm, ne že bych to nečekal, každopádně díky!
  2. Ještě otázka - pokud se nepletu, někdo tady ve fóru doporučoval přidávat aditiva, že by mohla částečně klokana zmírnit. Zkoušeli jste někdo, a případně s jakým efektem?
  3. Ahoj, ještě jednou pardon za zaplevelení Škoda fóra :-). Na druhou stranu jsme přece jedna rodina, že jo ;-). Mně dealer řekl, že se z prodeje stáhla 1.5 TSI kvůli novým emisním normám, že se každej rok bude muset sw aktualizovat. Nějak mi to moc nedávalo smysl, každopádně mi ale bylo jedno, proč nelze motor objednat. Už ho totiž bohužel mám, a nejsem naivka, abych si po přečtení zkušeností z fóra myslel, že tohle lze nějak reklamovat. Přidávám ještě odpověď na můj dotaz ohledně škubání 1.5 TSI z VW importu: "děkujeme Vám za Váš podnět a zároveň nám dovolte, abychom Vás na základě prověřených skutečností informovali, že podle v současné době dostupných informací, výrobce připravuje úplně nový software, který by měl v tomto ohledu být mnohem komfortnější pro uživatele". Chjo, moc tomu slibovanýmu novýmu sw nevěřím. Nevím, jak moc do tohohle umí vstoupit ŠA, zda může sw ladit lokálně, ale obávám se, že tohle dobrý prostě není.
  4. Jj, omlouvám se, měl jsem za to, že někdo zmiňoval i Golfa, ale to jsem asi přečetl jinde ?. Pardon ?
  5. Ahoj všem, pořídil jsem domů novýho Passata s diskutovanou motorizací, manuál, s OPF. V době objednání to byla jediná smysluplná varianta v benzínu (o 300k dražší superžravej dvoulitr mi na relativně krátký tratě a soukr nájezd cca 10k/rok smysl nedával). K dispozici auto bylo pouze v manuálu, kvůli změně emisních norem. A po pár stech ujetých km musím říct, že je to frustrace. To škubání je šílený, studený auto prostě klokan hadr. Autoškolák proti mně na cestě vypadá jako mistr práce se spojkou, a to jezdím ročně služebně cca 50 tisíc km, donedávna výhradně manuálem. Je to fakt debakl. Máte prosím někdo nějakou aktuální zkušenost, nebo info o řešení od dealera? Zkoušeli jste někdo řešit věc přímo s importem? Auto ceníkově skoro za 900, a je to k vzteku. Díky za jakoukoliv radu/tip.
×
×
  • Vytvořit nový...