Přejít na obsah

MaikyX

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení MaikyX

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Dosah 30m je skutečně na ovladač. Pásky jsem zatím neměl čas vyzkoušet. Doma jsem zapojil pouze jeden, pro kontrolu, jestli krabička funguje a fungovala. Vyzkouším doma 4 pásky a uvidím. ?
  2. Ještě zkusím projít všechny spoje, ale už moc nevím. Krabička: Parametry: Napětí - 12 V DC Signál - radio 2,5 Ghz Dosah - 30 m Stupeň krytí - IP33 (nevoděodolný) Zatížení - max 288 W 24 A Bojím se tam dát 25A pojistku, aby to neodnesla krabička.
  3. Podle mě nemůže být na cca 40 cm led pásků větší odběr než 20 A... Průměrně to je 0,6 A/1m. Ten problém spíš budu já. ? Ale kde?
  4. Paráda, díky za radu. Budu to hlídat a uvidím. Z Ebaye pásky nejsou. Na obalu je původ Německo. Stejně si na to dám pozor. K tomu zapojení. Nevím co dělám špatně. Krabička už je zapojená dobře k napájení. Jako + jsem zvolil pojistku č. 27 zadní stěrač. Jako - jsem použil bod u páky na otevírání kapoty. Po testu s jedním článkem led pásku, který jsem zapojil do krabičky fungovalo vše jak má. Když jsem ale do krabičky připojil všechny vodiče z pásků, tak mi to vystřelilo pojistku (20A jsem tam dal). Co teď? Použil jsem vodiče určené na RGBW pásky co mám. Konektor originální opět k RGBW páskům. Spoje jsou řešené WAGO svorkami (20A) Tak proč jeden článek Led pásku svítí a 4 články už ne? ☹️
  5. Přikládám fotky jak to vypadá. Náhled umístění jednotlivých pásků a pak fotky pár míst, kde je přichycen pásek. Kabeláž zadních se mi podařilo schovat pod plasty tunelu. Přední pásky jsou pod palubovkou a propojené jsou pod panelem s USB, AUX a 12V. Mám je zapojené do řidící krabičky, ze které vedou už jen dva vodiče (+ a -), plus chci zapojit na pojistku přes rozdvojku s odbočkou, jak mi radil @wirer (pojistka zadního stěrače) ale minus ještě nevím. Poradíte kam?
  6. Chtěl bych to mít jako "Ambientní osvětlení". Pásky už mám umístěné (4ks) na svých místech. Propojené do ovládací krabičky a teď potřebuji připojit dva vodiče na 12V. Ale aby to nesvítilo, když v autě nejsem. Imfotainment nemám ani podobné vychytávky.
  7. Právě že jsem bohužel nic nenašel. Nejsem zdaleka tak zběhlý jako Vy tady na fóru. Auto mám lehce přes dva měsíce. Nechtěl jsem působit popudlivě. Omlouvám se, jestli to na Vás tak působí. Spíše jsem chtěl zamezit tlachání. ?
  8. Ahoj všem, sháním radu, kam můžu zapojit LED pásek v interiéru Fabie. Jde mi o to, aby to spínalo při odemknutí auta, nebo při otočení klíčkem. Zkoušel jsem osvětlení schránky spolujezdce, ale nevyšlo to. ☹️ Ještě mě napadla stahovačka oken. Ale nevím, kudy vede kabel. Fabii mám ve výbavě Trumf. Děkuji za rady. Ps: Prosím pouze o konstruktivní odpovědi a ne hodnocení proč tento úkon dělám. ?
×
×
  • Vytvořit nový...