Přejít na obsah

emboracas

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem emboracas

  1. Ahoj, mel jsem podobne problemy, viz muj prispevek, nechal jsem si udelat update infotainmentu u dealera v ramci zaruky a je pokoj.
  2. právě, že si to polohu bere z vozu... při odpojení kabelu waze funguje správně...i na druhém telefonu.. při opětovném připojení kabelu se auto na mapě opět odporouci někam jinam... Navíc nesvítí ani ta zelená kontrolka u SOS - domnívám se, že právě kvůli chybějícím GPS souradnicim
  3. Ahoj, mám Scalu 1.0 TSI ve Stylu s infotainmentem Bolero. Občas (1x za týden) se stane, že přestane hrát rádio a obr. zamrzne. Dál používám Waze přes CarPlay (iPhone 5s) a již asi 3x se mi stalo, že během navigování přestane fungovat GPS přijímač auta, navigace neví, kde je a přestane svítit zelené světlo vedle SOS tlačítka. Dále při připojení telefonu přes bluetooth a následně přes kabel je při opětovném pokusu připojení přes bluetooth potřeba zaškrtnou HFS v nastavení jednotlivých zařízení, což je dost krkolomný, občas nejde telefon připojit vůbec.... Na všechny tyhle potíže pomůže jediná věc: vypnout motor, dát si na benzínce čtvrt hodiny kafe a pak znovu řídit... občas pomůže i vymazání a přidání telefonu znovu. Odpověď výrobce: Vážený zákazníku, aplikace Apple Carplay bohužel není pro český trh zatím uvolněna a tak nedokážeme zajistit její funkčnost. Můžete zkusit Vámi popsané kroky. S pozdravem, Adam Anders Informační linka ŠKODA AUTO Máte někdo podobné potíže? A nevíte, jak vymazat mezipaměť Bolera, aniž bych musel opustit vůz na čtvrt hodiny? (samotné vypnutí motoru a otevření dveří nepomůže)? Nějaké tipy kromě čekání na příští update? Díky Edit: zkoušeli jsme i iPhone SE přítelkyně a dělá to totéž.
×
×
  • Vytvořit nový...