Přejít na obsah

Cisius

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Cisius

  1. Dluzim vam jeste zakonceni pribehu. Nakonec jsem v Autodruzstvu platil 4 733,-, takze kdyz k tomu pripoctu vlastni olej, tak me servis po 60k km vysel na prijemnych 5500,- ;) za me spokojenost, diky vsem za pomoc!
  2. Ahoj, mam jeste letmy dotaz k nakupu oleje - jaky je prosim rozdil mezi 0w-30 a 5w-30? Nejak nejsem rozhodnuty, ktery z techto dvou oleju zvolit. Diky za pripadnou pomoc! https://www.oleje-pema.cz/motorovy-olej-shell-helix-ultra-ect-c2-c3-0w-30-4l_135195.html https://www.oleje-pema.cz/motorovy-olej-castrol-edge-titanium-fst-professional-longlife-iii-5w-30-4l_74579.html
  3. Já právě už musel mezi intervaly dolévat a cenový rozdíl mezi 4 a 5 litry je cca 80 Kč, tak by mi přišla škoda nevzít větší balení pro případné potřeby do budoucna.
  4. Mam TSI. Tenhle by mel byt ok, ne? https://www.oleje-pema.cz/motorovy-olej-shell-helix-ultra-professional-av-l-0w-30-5l_134293.html
  5. Zrovna mi prisla od Autodruzstva odpoved, ze si muzu dovezt vlastni olej, pricemz predbezna kalkulace vychazi na cca 5000,-. Vzhledem k tomu, ze bydlim na Jarove a oba servisy od sebe deli tak 500 metru, tak to snad ani lepe dopadnout nemohlo :) Co se tyce oleje, mam benzin - takze bude lepsi vzit rovnou 5l verzi? Toho Shella uz jsem jednou kupoval a doplnoval, ale nevzpominam si, jestli to byla 504 nebo 508, omrknu doma.
  6. Jsem v praci, takze jsem to jen zbezne prolit. Diky kazdopadne za to. Mimochodem, kdybych sel do varianty vlastniho oleje, kde nejlepe ho poridit a v jakem mnozstvi? Pokud uz to nekdo resil, budu treba rad za odkaz na diskuzi. Jinak ja urcite nenadavam, jen doposud jsem nemusel nikdy tolik platit, tak jsem si rekl, ze zkusim udelat nejaky letmy pruzkum - do car businessu uprimne moc nevidim, ale zase nechci se sebou nechat vyjebat. Takze chci alespon do zacatku zjitit, jake jsou moznosti ?
  7. Jsem z Prahy a tohle je konkretne Auto Jarov.
  8. Ahoj, jsem objednany na prohlidku po 60 tisic km. Odhad za olejovy servis a vymenu svicek je cca 9000 Kc. Priznam se, ze me to trosku zaskocilo - ma smysl se objednat do jineho AS nebo to bude vse +- stejne? Diky za pripadne rady.
×
×
  • Vytvořit nový...