Přejít na obsah

Strajkii

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Strajkii

Nováček

Nováček (1/14)

5

Popularita

  1. Ja to proste nechapu, bezdratove dobijeni, ale zaroven musim stejne pouzit usb kabel, z ktereho se stejne dobiji :-) Vsechno me to pripada tak nejak to zplacat bez hlavy paty a sup s tim k zakaznikovi, ktery nebude resit, ze to nefunguje, ale hlavne ze bude mit na kufru napsano superb a ne octavia... nutno rict, ze jsem ke skodovce prisel ze znacek mimo koncern vw... proto jsem prekvapeny :-)
  2. Ps: ohledne Android Auto pres wifi, lze to resit jinak nez usb prevodnikem viz vyse od ferdy25?.. Scala to pry umi...superb ee ? :-(
  3. Take se mi zda...pozoruji, ze nejhorsi je to pri zhoupnuti v kopcovitem terenu spolu s mirnou zatackou do leva. V tuhle chvilku je ten pruh nejotravnejsi, protoze clovek jak kdyby mzoura do tmaveho pruhu..... Ale chapu, ze kdyz to testuji ve skodovce na rovne dalnici za svetla, tak jim to pripada ok.
  4. Ahoj, tak cca 3 stranky zpet jsem psal a posilal fotky cerneho pruhu mezi dalkou a potkavackou s matrix led. Dle servisu to nejde seridit! Takze pruh tam bude vzdy pokud budete mit matrix led. Nevim jak Vam to bude vadit nebo ne me to se*e a bojim se, ze neco v tehle vysce prehlednu - decko u krajnice, zajic.... Dale obcasna rana od motoru pri startu a neustale piskani od motoru do interieru mne taky radost nedela...pri dlouhe ceste je to na prasky. Dle servisu vse ok... Ma nekdo podobnou zkusenost? 140 kw tdi, 4x4, dsg..
  5. Ahoj, mel jsem to stejne... nechtel jsem barvu, kterou napocitas 100x po ceste do prace. Jeste se me moc libi hodne tmave cerveno-fialova, ale zvlastni lak. byl na cekacku dalsi 2mesice...a to jsem uz nechtel...
  6. Ahoj, ano. Umyta vypada velice dobre - exoticky... zaprasena je zase takova...jak to rict slusne.. Na cerno hnedy magnetic, to nebyl takovy rozdil..
  7. Ahoj, verim, ze ty matrix svetla chteji jen doladit. V podstate by asi stacilo zvednout potkavacky nebo snizit dalky o ten kousek, aby doslo k překrývání. FL mám tdi 140kw, kolega ma MR2019 take 140kw tdicko a nic mu tam do kabiny nebzuci. Je to takova vyssi tonina... Ps: udelal jsem par fotek, u statickeho obrazku to ale neni moc znat.. Budu drzet palce, aby byl tvuj kus ok.
  8. Ahoj, tak prinasim me srovnani S3 MR2017-8 LK combi a S3 MR2020 FL LK 4x4 combi. Co me nepotesilo na FL: Zmizelo tlacitko telefonu z volantu a bylo nahrazeno zcela nepotrebnym tlacitkem view pro zmenu grafiky... Neustale neco vrze kolem pristrojovky... Svetle prositi na cerne kuzi sice vypada lepe nove, ale po 2 mesicich uz to takove terno neni... (ano pouzivam auto jako dopravni prostredek a v podstate v nem ziju, takze jsem malicko prase :-)) Nastaveni podvozku vcetne rezimu.. vzdy po startu padne no "normal" hold, krom vypnuti start-stop cvaknu jeste 2x na rezim sport.. Zadni couvaci svetla osvetluji prostor pro kameru hrozne blbe, je o dost hur videt nez predtim. Adaptivni tempomat automaticky meni rychlost...nekdy je to fajn ale nekdy hodi na 30ce 110.... Matrix led..snad pujde doladit,ale po xxx najetych hodinach v noci musim konstatovat, ze z tmaveho pruhu mezi dalkovejma a potkavackama me hrozne bolej oci a jsem daleko driv unavenej. Problem je, ze potkavacky nenavazujou na "dalkove led" a vznika tmavsi pruh, ktery neskutecne unavuje oci.. Divna rezonance do kabiny od motoru, ktera leze na nervy - doufam, ze servis vyresi a ze se jedna o zabavu a ne o vlastnost Tak to by stacilo, ted co potesilo. Mrtve uhly, system funguje perfektne, dovoli se zaradit driv za auto ( bez vrneni volantu..) predtim to bylo naladeno pro duchodce. DCC vsechny rezimy mi prijdou lepe odladene jak komfort,sport,normal.. Vzhled - vypada opravdu lepe... Brzdy...jsou o poznani tuzsi, byl to nezvyk, ale davkuji se dobre. Chromova lista na spodku dveri lepe chrani pri otevreni dveri napr vedle zdi... Senzory na klikach i u zadnich dveri.. Nastaveni barvy podsviceni podle jizdniho rezimu... No..nic dalsiho me nenapada...jeste malickost, kterou srovnam s S2 FL DSG6. DSG6 ma daleko rychlejsi rozjezd nez DSG7. Dodnes trnu pri rychlem vjezdu do krizovatky...
×
×
  • Vytvořit nový...