Přejít na obsah

Ineverexist

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Ineverexist

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Musis merit no, je to tady popsano myslim dostatecne. Muze byt pripecene rele. Nebo ovladace. To tezko radit na dalku. Jak rikam MERIT.
  2. Koupil jsem octavku 2 a bylo v ni nandano DVD v operkach prednich sedadel. Nejprve to bylo mrtve, hledal jsem a nesel rozpojene kabely. V ridicovo sedacce jeden a ve spolujezdcovo dva, ten druhy oznacen jako OUT. Po zprovozneni prehrava DVD i film z flashky v avicku. Problem je ze u te spolujezdcovo z ktere film poustim nejde zvuk. Jde pouze z te druhe telky. Rozebral jsem viz foto a dratky se tam zdaji jsou k reprackum, presto nehraje. Druhy problem jsou ovladace, jdou na nich zvlastne tlacitka a nektera nejdou vubec, pise to neco jako ze to tlacitko nezna. Coz znamena ze to jde obtizne ovladat, nejdou vypnout titulky atd. Celkove ty ovladace nejak nesedi, jelikoz je to nejaka herni verze a je cd s hrama, tak tomu ovladace nesedi. Dalsi co jsem myslel a nejde tak je prehravani z columbuse i kdyz prepnu na AV tak se nic nedeje. Foto prikladam. Nevim co s tim dal delat. Jestli by nekdo ten zvuk dovedl opravit a sehnat nekde korektni ovladace. Ale nenasel jsrm nikde presny typ, je tam.jen nazev SONY takze jsem nic nevygooglil.
  3. Děkuju. Zjistoval jsem cenu v autorizovanem servisu. Cena i s paci kdyz privezu sedacku cca 5500,- Kc. Coz kdyz bych prendal sam vyjde mene jak na polovinu. Jeste pan rikal ze se ulamou nejake prichytky a ty se musi dat nove. Koukal jsem na bazos, sedacky jsou od dvou tisic za obe ale asi bez vyhrevu.
  4. Zdravim, jem tu nový, koupili jsme octu 2 2006, nejde vyhrivani ridicova sedadla. Podle vyborneho navodu co je zde jsem meril napred konektory v cerne zasuvce pod sedackou. Prvni dva proti sobe 14.1V. To znamena ze proud k vyhrevu jde. Sedacku jsem vyndal a meril dal, obe dve decky nic neukazuji, ani nejsou propipat. Jedine co jde zmerit tak odpor diody nebo jak se ten valecek jmenuje. Tam je odpor 15,9kOhmu. Na tom konektoru je to zapojeno krizem. Uplne nevim jestli se do toho poustet, neni to jak jsem koukal jen tak tu sedacku rozebrat. Nasel by se nekdo sikovny v okoli Klatov? Pripadne bych prosil cisla vsech tri dilu kdyz nikoho nesezenu a budu se do toho muset pustit sam.
×
×
  • Vytvořit nový...