Přejít na obsah

HaliEZ

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení HaliEZ

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Byl to elektrický svazek vstřikovačů.
  2. Byl jsem u profichiptuning nedávno a v pohodě. Jen pozor! Všechny chiptuning ve slevě jsou účelové. Ve smlouvě je napsané, že pokud máte chiptuning zaplaceno v akci, tak vám nevrátí peníze, kdyby jste něco reklamovali.
  3. Dneska jsem jel asi hodinu na tepomat max 80km/h. Poté jsem se dostal na dálnici, kde jsem přidal a najednou se ukazatel otáček “zbláznil” viz. Video. Tak jsem zastavil a auto jelo na 3 válce. Poté jsem chcipl motor a zapnul a už to jelo opět normálně. Podotýkám, že bylo dnes -1°. Nějaké rady, čím by to mohlo být. Do servisu půjdu až tak za týden. B5C6F596-3C5D-4865-A4CA-4254D0B964EE.MOV
  4. Hledal, ale na tento motor jsem nic nenašel. Mam automat, takže na tyto otáčky se většinou prostě dostanu. A při studenem motoru na to šlapat nechci.
  5. Zdravím. mám delší dobu problém s duněním a vibracemi při nízkých otáčkách. (1100-1200ot.) Hodně mě to otravuje. S tím, jak to vibruje, tak mi vržou plast s interiérem. Přišel jsem zatím jen s jedním řešením, a to je si zapnout rádio na max a nevnímat to. Ale rád bych už s tím něco udělal. Někdo nějaké rady?
×
×
  • Vytvořit nový...